İş Bankası'ndan kampanya değişikliği! Emeklilere artık 22.500 TL verilecek!

Emeklilere maaş promosyonu kampanyası ile önemli ödemeler yapan İş Bankası kampanyaya yeni bir ekleme daha yaptı. Emeklilere ek olarak düşük faizle ihtiyaç kredisi ekleyen İş Bankası toplamda 22.500 TL ödeme yapıyor.
İş Bankası'ndan kampanya değişikliği! Emeklilere artık 22.500 TL verilecek!

Türkiye’de emekliler için önemli fırsatlar doğmaya devam ediyor. Emekli maaş promosyonu kampanyası ile emekli vatandaşlar bankalardan ödemeler alabiliyorlar. Bankalar emekli müşterileri ikna edebilmek için kampanyaları oldukça geliştirmeye başladılar. Bu bankalardan birisi de İş Bankası oldu. İş Bankası emekli maaş promosyonu kampanyasında son değişiklikleri açıkladı.

İŞ BANKASI EMEKLİLERE ÖDEMELERİ ARTTIRDI

İş Bankası emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında emeklilere yapılan ödemelerde değişiklik yapıldı. Bu yapılan değişiklik maaş promosyonları kısmında gerçekleşmedi. İş Bankası maaş promosyonunun yanında emekli müşterilere bir de ihtiyaç kredisi imkanı sağlayacak. Bu iki kampanyayı birleştiren İş Bankası toplamda emeklilere yüksek tutarlarda nakit ödemesi yapacak.

İş Bankası’nın emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında yapacağı ödemelere yönelik güncel tarife merak ediliyor. Buna göre İş Bankası emekli müşterinin maaşının tutarına göre ödeme yapacak. Emekli müşterinin maaşında varsa haciz ve nafaka kesintisi düşülerek maaş promosyonu ödemesi hesaplanıyor. Buna göre emekliler şu maaş promosyonlarını İş Bankası’ndan alabilecekler:

-3.500 TL’ye kadar maaşı olan emeklilere 4.500 TL,
-3500 TL ile 7.500 TL arasında maaşı olan emeklilere 5.250 TL
-7.500 TL ile 10.000 TL arasında maaşı olan emeklilere 6.750 TL
-10.000 TL ve üzerinde maaşı olan emeklilere 7.500 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

İHTİYAÇ KREDİSİ VERİLECEK!

İş Bankası’nın emekli müşterilere sağladığı imkanın birisi de ihtiyaç kredisi oldu. Emekli maaş promosyonu kampanyasına içerisine alınan bu ihtiyaç kredisi ile müşteriler düşük faizle nakit desteği alabilecekler. 15.000 TL kredi limiti açılan emekliler maaş müşterisi olmaları halinde anında bu parayı hesaplarına aktarabiliyorlar. 36 ay vadeli olarak kullanılan bu kredinin taksitleri emekli müşterinin talimatı ile maaşından aydan aya kesiliyor.

22.500 TL PARA YATIYOR!

İş Bankası emeklilerin banka hesaplarına önemli bir nakit ödeme yapıyor. Buna göre müşteriler maaş miktarlarına göre 7.500 TL’ye kadar promosyon aldıktan sonra 15.000 TL de ihtiyaç kredisi kullanmaları durumunda 22.500 TL nakit ödeme almış oluyorlar. Bu tutar da geçim sıkıntısı içerisinde olan emeklilere adeta ilaç oluyor.