Kasım sonu ihtiyaç kredisi faiz güncellemeleri! 25 Bin TL krediye en düşük taksitler bu bankalarda!

İhtiyaç kredisi çekecek olanlara sağlanan imkanlar araştırılmaya devam ediliyor. Kasım ayı sonu itibariyle ihtiyaç kredisi aylık faizlerindeki son durum merak konusu oluyor. Hangi bankalar müşterilere düşük faizle ihtiyaç kredisi kullanma imkanı veriyor?
Kasım sonu ihtiyaç kredisi faiz güncellemeleri! 25 Bin TL krediye en düşük taksitler bu bankalarda!

Türkiye'de yaşanan ekonomik gelişmeler vatandaşlar içerisinde nakit sıkışıklığını çok önemli bir sorun haline getirdi. Bankaların kredi musluklarını da kısan bir politika uygulamaları nakit ihtiyacı hissedenleri oldukça zor durumda bırakıyor. Kasım ayı sonu itibariyle ihtiyaç kredisi olanakları merak konusu oluyor. Uygun maliyetle ihtiyaç kredisi veren bankalar yine büyük talep görmeye devam ediyor. Ancak her banka bu imkanı müşterilerine sunmuyor. 

KASIM SONU İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZLERİ!

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenler Kasım sonu itibariyle kendilerine hangi bankaların özel imkanlar sağladıklarını merak ediyorlar. Bu kapsamda çok fazla sayıda banka ön plana çıkamıyor. Kamu bankaları Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından müşterilere piyasa koşullarına göre düşük bir faizle ihtiyaç kredisi verilebiliyor. Bunun yanında bazı özel bankalar da dikkat çekiyor. TEB, QNB Finansbank ve Akbank diğer bankalar arasından sıyrılabilen bankalar olarak değerlendiriliyorlar. 

KAMU BANKALARI İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZLERİ!

Kamu bankalarının Kasım sonu itibariyle ihtiyaç kredisi faizlerine dair bilgiler güncellendi. Bu güncellenmiş bilgilere göre Ziraat Bankası aylık yüzde 1,79 faizle, Halkbank yüzde 1,89 faizle ve Vakıfbank yüzde 1,91 faizle ihtiyaç kredisi veriyorlar.

Kasım sonu ihtiyaç kredisi faiz güncellemeleri! 25 Bin TL krediye en düşük taksitler bu bankalarda!

36 ay vadeli 25 Bin TL ihtiyaç kredisi maliyet hesaplamalarına göre müşteriler Ziraat Bankası'na aylık 1.019 TL, Halkbank'a 1.039 TL ve Vakıfbank'a aylık 1.043 TL kredi taksiti ödüyorlar. Düşük faizle kullandırılan ihtiyaç kredilerinde toplam maliyetler de ona göre değişiyor. 25 Bin TL ihtiyaç kredisinin 3 yıllık toplam maliyeti Ziraat Bankası'nda 36.800 TL, Halkbank'ta 37.528 TL ve Vakıfbank'ta 37.674 TL olarak hesaplanıyor.

ÖZEL BANKALARIN KASIM SONU İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZLERİ!

Özel bankalar tarafından Kasım sonu itibariyle ihtiyaç kredisi faizlerine yapılan son güncellemeler açıklandı. Özel bankalar içerisinde kamu bankalarına kıyasla daha düşük faizle ihtiyaç kredisi veren bankalar bulunuyor. Bu kapsamda TEB aylık yüzde 1,64 oranı ihtiyaç kredisi faizi ile zirveyi alırken QNB Finansbank da aylık yüzde 1,74 faizle ihtiyaç kredisi vererek kamu bankalarının önüne geçti. Akbank ise yüzde 2,05 faizli ihtiyaç kredisi kampanyası ile ön plana çıkan bankalar arasında yer alıyor. 

Kasım sonu ihtiyaç kredisi faiz güncellemeleri! 25 Bin TL krediye en düşük taksitler bu bankalarda!

36 ay vadeli 25 Bin TL ihtiyaç kredisi kullananlar aylık taksit olarak TEB'e 989 TL, QNB Finansbank'a 1.009 TL ve Akbank'a 1.072 TL ödeme yapıyorlar.