Konut kredisi faizlerinde güncelleme! 1 Milyon TL kredinin banka banka yeni taksitleri!

Konut kredisi çekerek ev sahibi olmak isteyenler bankaların kredi maliyetlerini araştırıyorlar. Hangi bankanın yüzde kaç faizle konut kredisi verdiği merak ediliyor. Banka banka konut kredisi faizlerinin son güncel tabloları belli oldu.
Konut kredisi faizlerinde güncelleme! 1 Milyon TL kredinin banka banka yeni taksitleri!

Konut kredisi çekmek isteyenler faiz araştırmalarını yapıyorlar. Bu kredilerin yüksek tutarlı olmasından dolayı faiz değişimlerinin etkisi çok büyük oluyor. Bundan dolayı da bankaların son güncellemeleri merak konusu oluyor. Konut kredisinde avantaj yine kamu bankalarından yana olurken bazı özel bankaların konut kredisi faizlerinde bir miktar indirim uyguladıkları görüldü. 

ZİRAAT BANKASI 1 MİLYON TL KONUT KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMASI

Ziraat Bankası konut kredisini en avantajlı faiz oranı ile veren kamu bankaları arasında yer alıyor. Banka konut kredisi çekmek isteyen müşterilere aylık yüzde 1,29 oranında kredi faizi uyguluyor. 120 ay vadeli 1 Milyon TL konut kredisi çekenler bankaya vade süresince her ay 16.429 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 1 Milyon 978 Bin 899 TL olarak hesaplanıyor.

İŞ BANKASI 1 MİLYON TL KONUT KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMASI

İş Bankası'nın konut kredisi faizinin aylık yüzde 1,98'e indirildiği duyuruldu. 120 ay vadeli 1 Milyon TL konut kredisi çekenler İş Bankası'na aylık 21.881 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 2 Milyon 633 Bin 11 TL oluyor.

Konut kredisi faizlerinde güncelleme! 1 Milyon TL kredinin banka banka yeni taksitleri!

GARANTİ BBVA 1 MİLYON TL KONUT KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMASI

Garanti BBVA'nın konut kredisi aylık faizi yüzde 2,03 olarak açıklandı. 120 ay vadeli 1 Milyon TL konut kredisi çekenler bankaya her ay 22.300 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti de 2 Milyon 686 Bin 507 TL oluyor.

YAPI KREDİ BANKASI 1 MİLYON TL KONUT KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMASI

 Yapı Kredi Bankası konut kredisi çeken müşterilere aylık yüzde 2,05 oranında faiz uyguluyor. 120 ay vadeli 1 Milyon TL konut kredisi çekenler her ay 22.468 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 2 Milyon 705 Bin 349 TL oluyor.

ING BANK 1 MİLYON TL KONUT KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMASI

 ING Bank'ın konut kredisi aylık kredi faizi yüzde 2,19 olarak açıklandı. Müşteriler 120 ay vadeli 1 Milyon TL kredi çekmeleri halinde bankaya her ay 23.658 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 2 Milyon 847 Bin 801 TL olarak hesaplanıyor.