Opel Mokka Aralık kampanyası açıklandı! Sıfır faizli kredi desteği Üstüne ek indirim!

Otomobil firmaları Aralık ayı araba kampanyalarını açıkladılar. Opel Mokka için çok özel bir kampanya ile 2022 yılına veda etme kararı verildi.
Opel Mokka Aralık kampanyası açıklandı! Sıfır faizli kredi desteği Üstüne ek indirim!

Türkiye’de otomotiv sektöründe hareketli günler yaşanmaya devam ediliyor. Kısa bir süre önce ÖTV matrah dilimlerinin yükseltilmesi ile piyasa hareketlenmişti. Şimdi ise Aralık ayının girmesiyle beraber firmalar yeni araba kampanyalarını açıklamaya başladılar. Her ay olduğu gibi Aralık ayında da araba kampanyalarını en erken açıklayan firmalardan birisi de Opel oldu. Opel firması tarafından bu aya özel Opel Mokka kampanyası düzenlendiği bildirildi.

OPEL MOKKA ARALIK KAMPANYASI!

Opel firmasının yaptığı yeni açıklamaya göre Aralık ayının sonuna kadar müşteriler sıfır kilometre Opel Mokka satın almak istediklerinde çok özel imkanlar elde edebilecekler. Öncelikle firma Opel Mokka için kampanyalı fiyatları açıkladı. Buna göre Opel Mokka yıl sonuna kadar geçerli olacak şekilde 870.900 TL’den satılacak. Donanım seçeneklerine göre bu fiyatlar yükselebiliyor.

Opel Mokka satın almak isteyen müşterilere firma tarafından kredi desteği de verileceği açıklandı. Buna göre müşterilere Opel firması iki ayrı kredi teklifi yapıyor. Müşteriler bir teklifi seçerek kredi kullanabilecekler. Bu kapsamda 15 ay vadeli ve aylık 0,99 faizli 150 Bin TL kredi alınabilecek. Bir diğer kredi teklifi ile faizsiz kredi seçeneği oluyor. Opel Mokka satın alırken 120 Bin TL kredi faizsiz olarak ve 12 ay vadeli de kullanılabilecek. Burada tüm tercih tamamen müşterilere bırakılıyor.

ÖZEL İNDİRİM YAPILACAK!

Tüm bu avantajlara ek olarak Opel Mokka için özel bir indirim kampanyası da düzenleniyor. Ancak bu özel indirimden her müşteri yararlanamıyor. Bu indirim sadece sağlık çalışanlarına, avukatlara, polislere, askerlere, öğretmenlere ve tüm bunların birinci derece akrabalarına yapılıyor. İndirim miktarının ne kadar olduğuna dair ise bir bilgi verilmedi. Buna dair ayrıntılı bilgiler Opel’in yetkili satıcılarından öğrenilebilir.