Otomobil alacaklara 250 Bin TL destek! İş Bankası kredi taksit tablosunu yayınladı!

İş Bankası otomobil almayı düşünen müşterilere yönelik cazip bir kredi kampanyası başlattı. 250 Bin TL kredi verileceğini açıklayan İş Bankası ödenmesi gereken aylık taksit tutarını da duyurdu.
Otomobil alacaklara 250 Bin TL destek! İş Bankası kredi taksit tablosunu yayınladı!

Otomobil satın alırken finansman desteğine ihtiyaç duyanlara bekledikleri güzel haberi İş Bankası verdi. İş Bankası açıkladığı taşıt kredisi kampanyası ile müşterilerin otomobil alırken aradıkları finansman desteğini sunuyor. İş Bankası taşıt kredisi kampanyası ile müşterilere sunulan imkanlar ve bu kredinin kullanım koşulları da belli oldu. 

AYLIK FAİZ UYGUN!

İş Bankası taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşterilere verilecek olan kredilerde uygun faiz imkanı bulunuyor. Müşteriler bu krediyi aylık yüzde 1,89 faizle çekebilecekler. Bu da diğer bankalarla karşılaştırıldığında bir avantaj olabiliyor. Çoğu bankada bu faiz oranını bulabilmenin imkanı yok. Bunu değerlendiren İş Bankası müşterileri daha düşük faiz maliyeti ile taşıt kredisi çekmiş olacaklar. 

VADE EN FAZLA 48 AY

İş Bankası taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşterilere en fazla 48 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Bunun da bazı koşulları bulunuyor. Öncelikle müşterinin satın alacağı otomobilin değerine bakılıyor. Eğer otomobilin değeri 400 Bin TL'ye kadar ise o zaman 48 aya kadar vade ile kredi çekilebiliyor. Ancak otomobilin değeri 400 Bin TL ile 800 Bin TL arasındaysa o zaman kullanılabilecek taşıt kredisinin vade süresi maksimum 36 aya kadar oluyor. 800 Bin TL ile 1,2 Milyon TL arasındaki otomobiller için 24 aya kadar, 1,2 Milyon TL ile 2 Milyon TL arasındaki otomobiller için 12 aya kadar vade ile kredi verilebiliyor. 

NE KADAR KREDİ ÇEKİLEBİLİR?

İş Bankası'ndan taşıt kredisi çekmek isteyenler ne kadar kredi çekebileceklerini de merak ediyorlar. Bu müşterinin finansal durumuna göre değişmekle beraber teknik olarak otomobilin değerine göre değişebiliyor. 400 Bin TL'ye kadar değeri olan bir otomobile en fazla yüzde 70 oranında kredi verilebiliyor. 400 Bin TL ile 800 Bin TL arasında bir araç için ise en fazla yüzde 50 oranında kredi kullanılabiliyor. 2 Milyon TL'ye kadar kademeli olarak bu kredilendirme oranı yüzde 20'ye kadar düşüyor. 

250 BİN TL KREDİ MALİYET TABLOSU!
Otomobil alacaklara 250 Bin TL destek! İş Bankası kredi taksit tablosunu yayınladı!

İş Bankası'ndan 48 ay vadeli 250 Bin TL taşıt kredisi çekilmesi durumunda kredi hesaplaması aylık yüzde 1,89 faizle yapılıyor. Kullanılan bu kredinin aylık taksit tutarı 8.763 TL, toplam kredi maliyeti ise 420.632 TL olarak hesaplanıyor.