Peugeot Ford Opel Renault! Ziraat Bankası 98.000 liraya 2.el araç satışı ilanları yayımlandı

Ziraat Bankası 2.el araç satış ilanları için yeni duyuruları yayımladı. Bankadan satılık araçlar için Şubat ayına özel yeni duyurular yayımlanırken farklı markalara ait modeller için 98 bin liradan başlayan fiyatlarla araç satışı başladı.
Peugeot Ford Opel Renault! Ziraat Bankası 98.000 liraya 2.el araç satışı ilanları yayımlandı

Peugeot Ford Opel Renault! Ziraat Bankası 98.000 liraya 2.el araç satışı ilanları yayımlandı - Araba sahibi olmak istiyorum diyen kişiler yükselen araç fiyatları nedeni ile bu isteklerini ertelemek zorunda kalmıştı. Sıfır araç fiyatları 400 bin TL bandını aşarken vatandaş mecburen rotasını ikinci el araçlara yönlendirmişti. 

2.el araç satışı için bankalar da devreye girerken Ziraat Bankası ikinci el araç ilanları düşük fiyatları ile dikkat çekti. Ziraat Bankası tarafında yayımlanan ilanlarda aralarında Renault, Opel, Ford ve Peugeot gibi Türkiye'nin en çok satan markalarına ait çok sayıda modele yer verildi. Satışlar için ilanlar bankanın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanıyor. 

ZİRAAT BANKASI 2.EL ARAÇ SATIŞI ŞUBAT 2023 İLANLARI YAYIMLANDI! 

Şubat ayına özel bankadan satılık araç ilanları yayımlayan Ziraat Bankası farklı model ve markalara ait çok sayıda fırsat sundu. Bankadan yapılan açıklamada başvuru için "Araçlara teklif verebilmek için en yakın Ziraat Bankası Şubesi’ne başvurulması, aracın muhammen bedelinin % 6’sı tutarındaki teminatın yatırılması ve şubemizde doldurulacak Araç Satış Şartnamesi’nin her sayfasının imzalaması gerekmektedir" denilerek başvuru yapmak isteyen kişilerin ilk olarak bankada araç satış şartnamesi imzalamaları gerektiği dile getirildi. 

Peugeot Ford Opel Renault! Ziraat Bankası 98.000 liraya 2.el araç satışı ilanları yayımlandı

ZİRAAT BANKASI'NDAN NASIL ARABA ALINIR, BANKADAN SATILIK ARAÇLAR İÇİN TEKLİF VERİLİR?

Bankada satışa sunulan çok sayıda araç bulunurken bu araçlar için teklif vermek isteyen kişiler için "Şubemiz tarafından oluşturulan başvurunuz, gerekli kontroller yapılarak onaylandıktan sonra kayıtlı cep telefonunuza ve e-posta adresinize sisteme giriş için gerekli şifre gönderilecektir. Kullanıcı adı ve şifrenizle sisteme giriş yaparak teklifinizi iletebilirsiniz" denilerek izlenmesi gereken yöntem açıklandı. 

 Satışa sunulan araçlar için teklif veren kişilere yönelik olarak fiyatlar 98 bin liradan başlarken seçilen marka ve modele göre değişkenlik gösteriyor.