QNB Finansbank faiz indirdi! 100 Bin TL ucuz ihtiyaç kredisi!

Nakit sıkışıklığı içerisinde olanlara QNB Finansbank tarafından ihtiyaç kredisi ile ucuz para veriliyor. İhtiyaç kredisi faizini indiren QNB Finansbank müşterilere düşük maliyetle kredi musluğunu açtı.
QNB Finansbank faiz indirdi! 100 Bin TL ucuz ihtiyaç kredisi!

Nakit sıkışıklığı içerisinde kalanlar akıllarına ilk gelen bankalardan ihtiyaç kredisi kullanmak oluyor. Bu krediler temin edilirken belirli maliyetlerin göze alınması gerekiyor. Ancak nakit sorunu yaşayanlar bir de yüksek faiz sarmalına tutunup finansal bir felakete uğramak istemiyorlar. Bunun için de iyice araştırma yapıldıktan sonra kredi çekmek için harekete geçiliyor. Bankalardan ihtiyaç kredisi kullanırken ilk yapılan karşılaştırmalı faiz araştırmasıdır. Bunu yapanların yolları son dönemlerde QNB Finansbank'a çıkıyor. 

FAİZ İNDİRİMİ YAPILDI!

QNB Finansbank tarafından açıklanan ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilere faiz indirimi sürprizi yapıldı. İhtiyaç kredisi çekerken düşük faiz arayanların tam aradıkları kredi kampanyasını QNB Finansbank açıkladı. Banka bir süre öncesine kadar yüzde 2,05 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi kullandırıyordu. Ancak bir faiz indirimi yapılarak ihtiyaç kredisi kampanyası güncellendi. Müşteriler artık aylık yüzde 1,69 oranlı faiz ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Üstelik bu krediler yüksek limitli krediler için de geçerli oluyor.

VADE SÜRELERİNİ BDDK BELİRLİYOR

Bankaların ihtiyaç kredisi ürününde uyguladıkları azami vade süreleri BDDK tarafından belirleniyor. Bankalara başvuru yapanlar belirli limitlerde bazı vade sınırlamaları ile karşılaşıyorlar. 50 Bin TL'ye kadar olan kredilerde banka ihtiyaç kredisini en fazla 36 ay vadeli olarak kullandırabiliyor. 50 Bin TL ile 100 Bin TL arasındaki ihtiyaç kredileri ise en fazla 24 ay vadeli verilebiliyor. 100 Bin TL'nin üzerindeki ihtiyaç kredileri ise en fazla 12 ay vadeli olabiliyor. QNB Finansbank da BDDK'nı bu sınırlamalarına eksiksiz bir şekilde uyuyor.

100 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMA TABLOSU!

QNB Finansbank faiz indirdi! 100 Bin TL ucuz ihtiyaç kredisi!

QNB Finansbank'tan ihtiyaç kredisi çekmek için başvuru yapan müşterilerin kredi maliyet hesaplamalarını banka aylık yüzde 1,69 faizle yapıyor. 24 ay vadeli 100 Bin TL kredi kullanılması durumunda müşterinin ödemesi gereken aylık taksit tutarı 5.354 TL oluyor. Bu kredinin toplam maliyeti ise 128.513 TL olarak hesaplanıyor. Kullanılan bu kredi için 2 yıllık sürede müşteriler ana para haricinde 28.513 TL faiz ve masraf ile karşılaşıyorlar. Enflasyon düşünüldüğünde bu maliyet gayet makul olarak değerlendiriliyor.