Renault'tan 520 Bin TL'lik sıfır otomobil teklifi! İki gün geçerli, kaçıran 25 Bin TL zarar edecek!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında yeni zamlar hesaplanmaya başlanırken müşterilere son bir fırsat verildi. Renault tarafından yapılan 520.000 TL’lik sıfır araba teklifinde son avantaj da kaçıyor.
Renault'tan 520 Bin TL'lik sıfır otomobil teklifi! İki gün geçerli, kaçıran 25 Bin TL zarar edecek!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobil sahibi olmak isteyenler için için çok önemli günler yaşanıyor. Mayıs ayının girmesine kısa bir süre kalan firmalar yeni ayın zamlarını hesaplamaya başladılar. Gelen bilgilere göre Mayıs ayı okkalı araba zamlarıyla başlayacak. Bu zamlardan önce firmalar sıfır kilometre otomobil satışlarına Nisan ayı fiyatlarından devam ediyorlar. Ellerini çabuk tutanlar zamsız olarak sıfır kilometre araç sahibi olabilecekler.

RENAULT FİYAT LİSTESİNİ DEĞİŞTİRECEK

Türkiye’de en çok otomobil satışı yapan ilk 3 marka arasında yer alan Renault’un da fiyat listesini değiştirmeye hazırlandığı bildirildi. Araç fiyatlarına en az yüzde 5 zam gelmesi beklenirken Mayıs ayının girmesiyle beraber zamlı fiyatlar geçerli olmaya başlayacak. Sıfır kilometre otomobilleri daha uygun fiyatla satın alabilmek için kısa bir süre kaldı. Bu süreyi değerlendirenler piyasa koşullarında çok makul şartlarda sıfır araba sahibi olacaklar.

Renault firmasından henüz zam açıklaması yapılmadı. Ancak firmalar her ayın ilk haftasında yeni zamları açıklayıp o ay uygulanacak fiyat listelerini ilan ediyorlar. Olağanüstü bir durum yaşanmadıkça da o ay içinde araç fiyatlarına bir daha zam yapılmıyor. Şu anda Renault model bir sıfır otomobil alacak olanların acele etmeleri gerekiyor. Bugün ve yarın sıfır kilometre otomobillerini alanlar kazançlı çıkacaklar. Ancak Pazartesi gününü bekleyenler zamlı fiyat listesi ile karşılaşabilirler.

RENAULT’TAN AVANTAJLI TEKLİF!

Sıfır kilometre otomobil almayı planlayanları teşvik edecek açıklama Renault’tan geldi. Buna göre firma tarafından 520 Bin TL’lik sıfır kilometre teklifi yapıldı. Renault Clio’nun en alt versiyonu 5250.000 TL’den satışa çıkarıldı. Bu fiyat iki gün geçerli olacak ve Pazartesi günü fiyat artışları gündeme gelecek. Bu fırsatı değerlendirenlerin kazançları en az 25 Bin TL olacak.