Tapusu olanlara oh dedirtecek AÇIKLAMA! Ziraat Bankası tapu sahiplerine 100.000 TL ödeme yapacak

Milyonlarca tapu sahibine müjdeli haberi Ziraat Bankası duyurdu.
Tapusu olanlara oh dedirtecek AÇIKLAMA! Ziraat Bankası tapu sahiplerine 100.000 TL ödeme yapacak

Tapusu olanlara oh dedirtecek AÇIKLAMA! Ziraat Bankası tapu sahiplerine 100.000 TL ödeme yapacak - Milyonlarca tapu sahibine müjde gibi haber son dakika duyuruldu.Nakde sıkışan kişileri rahatlatacak haber geldi.

Nakit ihtiyacı artan vatandaşlar bankaların kapısını çalarken ne yazık ki Merkez Bankası tarafından uygulamaya alınan parasal sıkılaşma politikası nedeniyle eli boş dönmeye başlamıştı. Bankalardan kredi çekemeyen tapu sahiplerine Ziraat Bankası güzel haberi verdi. İpotekli ihtiyaç kredisi kampanyası başladı.

İPOTEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ NEDİR, KREDİNİN ÖZELLİKLERİ NELER?

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada "Yüksek tutarlı ihtiyaçlarınız için hemen ipotekli bireysel finansman kredimize başvurun, uzun vade olanakları sayesinde ödemelerinizde zorluk yaşamayın" denilerek tapu sahiplerine konut kredisi desteği sağlanacağı ilan edildi.

ziraat-kredix.jpg

Kredinin özellikleri ise şu şekilde açıklandı:

Kullandırılabilecek azami kredi limiti; konut için ekspertiz değerinin %80’i, iş yeri için ekspertiz değerinin %75’i, imarlı arsa için %50’sine kadar kullandırılır.

50.000 TL’ye kadar olan krediler için 36 aya kadar, 50.001 TL ve üzeri ile 100.000 TL arası krediler için 24 aya kadar ve 100.001 TL ve üzeri olan krediler için ise 12 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.

Krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilir. Şubelerimizce gerekli görülmesi hâlin​de ek teminat istenebilir.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası ürünlerini sunmaktadır.

ZİRAAT BANKASI İPOTEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

İpotekli kredi çekmek istiyorum diyen kişiler başvurularını ipotek gösterecekleri tapu ile beraber kendilerine en yakın Ziraat Bankası şubeleri üzerinden yapabilecekler. Başvurular sadece şubelerden kabul edilecek.

Genel Yayın Yönetmeni