Uygun fiyatlı SUV Dacia Duster kampanyalı fiyat listesi!

Sıfır kilometre SUV model araç satın almak isteyenler için Dacia Duster çok avantajlı bir seçenek olabiliyor. Dacia Duster için yeni fiyatlar belli oldu.
Uygun fiyatlı SUV Dacia Duster kampanyalı fiyat listesi!

Türkiye’de otomobil tercihlerinde çok köklü değişimler yaşanmaya başlandı. Önceden Sedan model araçlar kapış kapış satılıyordu. Şimdi ise bu gelenek bozuldu ve insanlar daha geniş ve yüksek olan SUV model otomobilleri tercih etmeye başladılar. Bu otomobillerin fiyatların biraz daha yüksek olmasından dolayı ise ucuz SUV’lar en çok aranan arabalar haline geldi. Türkiye piyasasında ucuz SUV denildiğinde akla ile gelen firma ise Dacia oluyor.

DACİA’DAN UCUZ SUV İMKANI!

Dacia’nın Türkiye piyasasında en çok etki alanı uygun fiyatları oluyor. Piyasanın en uygun fiyatlı otomobillerini satabilen firmanın SUV konusundaki ağırlığı ise ayrı bir başlıkta inceleniyor. SUV model araçları ile yüksek satış rakamlarına ulaşabilen firma oldukça geniş bir müşteri ağına ulaşmayı başardı. Dacia SUV model araçlar içerisinde bazı modeller ise diğerlerinden çok daha ön plana çıkabiliyor.

DUSTER YOK SATIYOR!

Fiyatından dolayı Dacia Duster satın almak isteyenlerin sayısı her geçen gün daha da artıyor. Trafikte ise bu araçların sık sık görülmesi gösterilen talebi doğruluyor. Emsal modelleri diğer firmalarda 1 Milyon TL’ye satılan Dacia Duster için sunulan fiyat avantajı değerlendirmeye alınabiliyor. Bu araçların çok büyük sorunlarla gündeme gelmemesi de müşteri nezdinde itibarını yükseltiyor.

DACİA DUSTER FİYATLARI!

Dacia Duster için firma yeni bir fiyat listesi açıkladı. Buna göre Dacia Duster satın almak isteyenler şu fiyatlarla karşılaşıyorlar:

-Dacia Duster Essential TCe 90 bg: 532.900 TL
-Dacia Duster Expression ECO-G 100 bg: 618.000 TL
-Dacia Duster Essential TCe 150 bg 4x4: 649.000 TL
-Dacia Duster Essential TCe 150 bg EDC: 656.900 TLL
-Dacia Duster Journey TCe 150 bg EDC: 704.000 TL
-Dacia Duster Essential Blue dCi 115 bg 4x4: 721.900 TL