Vakıfbank'tan 2. el taşıt kredisi kampanyası! 250 Bin TL kredi için yeni faizli taksit hesaplaması!

İkinci el otomobil satın almak isteyenlere Vakıfbank nakit desteği sağlanan kredi kampanyasını açıkladı. Vakıfbank ikinci el taşıt kredisi için düşük faiz ile kredi kullandırıyor.
Vakıfbank'tan 2. el taşıt kredisi kampanyası! 250 Bin TL kredi için yeni faizli taksit hesaplaması!

Türkiye’de ikinci el otomobil satın almaya yönelik yoğun bir talep gösterilmeye başlandı. Sıfır kilometre otomobillerin fiyatları oldukça yükselince otomobil ihtiyacı olanlar çareyi bir nebze daha ucuz olan ikinci el otomobil piyasasında buldular. İkinci el araç almak için ek bütçeye ihtiyaç duyanlar ise bankalardan taşıt kredisi kullanmayı tercih ediyorlar. Her banka ikinci el araçlar için uygun faizli taşıt kredisi vermiyor. Vakıfbank’ın ikinci el taşıt kredisi ise hem maliyet hem de koşullar açısından dikkat çekiyor.

İKİNCİ EL TAŞIT KREDİSİ VAKIFBANK’TA!

İkinci el taşıt kredisi kullanmak isteyenler bu taleplerine belirli koşullar karşılığında Vakıfbank’ta karşılık bulabiliyorlar. Her ikinci el otomobil için bankalar taşıt kredisi imkanı sağlamıyorlar. Vakıfbank ise bu krediyi belirli bir sistem dahilinde veriyor. Buna göre 8 yaşa kadar olan otomobiller için 36 aya kadar vade, 5 yaşa kadar otomobiller için ise 48 aya kadar vade ile ikinci el taşıt kredisi Vakıfbank’tan çekilebiliyor.

Vakıfbank taşıt kredisi kullanacak müşterilere esnek ödeme imkanları da sunuyor. Buna göre müşteriler aylık eşit taksitli bir ödeme planını takip etmek zorunda değiller. Kredi kullanımında seçilmesi şartı ile 3 ayda bir eşit taksitli veya değişken taksitli ödeme planları da tercih edilebiliyor. Böylece kullanılan ikinci el taşıt kredisinin ödeme planları kişiselleştirilebiliyor.

Vakıfbank’tan taşıt kredisi kullanılabilmesi için kredi talebinde bulunan müşterinin düzenli bir gelire sahip olması da gerekiyor. Ayrıca bu kişiler için yapılacak olan incelemede istihbaratın olumlu olması gerekiyor. Kötü bir kredi geçmişi olanlar Vakıfbank’tan kolay kolay taşıt kredisi kullanamayabiliyorlar.

Vakıfbank ikinci el taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşterilere en fazla 48 aya kadar vade yapılıyor. O da kasko değeri 400 Bin TL’ye kadar olan otomobillerde geçerli oluyor. Otomobilin kasko değeri 400 Bin TL ile 800 Bin TL arasındaysa o zaman en fazla 36 ay vadeli taşıt kredisi veriliyor. Kredilendirme de benzer bir sistemler yapılıyor. 400 Bin TL’ye kadar değeri olan otomobillere yüzde 70 oranında, 400 Bin TL ile 800 Bin TL arasında kasko değeri olan otomobillere ise yüzde 50 oranında kredilendirme yapılıyor.

250.000 TL TAŞIT KREDİSİ TAKSİT HESABI!

Vakıfbank'tan 2. el taşıt kredisi kampanyası! 250 Bin TL kredi için yeni faizli taksit hesaplaması!

Vakıfbank’tan taşıt kredisi kullanmak isteyenlere banka aylık yüzde 1,61 oranında kredi faizi uyguluyor. 48 ay vadeli 250 Bin TL taşıt kredisi çekenler bankaya her ay 8.171 TL kredi taksiti ödüyorlar. Vade sonuna kadar yapılması gereken toplam ödeme ise 392.217 TL olarak hesaplanıyor.