Vakıfbank'tan 280 Bin TL destek! 3 ay ertelemeli, 3 ayda bir taksit ödemeli taşıt kredisi!

Vakıfbank açıkladığı taşıt kredisi kampanyası ile çok sayıda vatandaş için otomobil sahibi olmak biraz daha kolay bir hale geliyor. 3 ay erteleme yapılan kampanyada taksitler de 3 ayda bir ödeniyor.
Vakıfbank'tan 280 Bin TL destek! 3 ay ertelemeli, 3 ayda bir taksit ödemeli taşıt kredisi!

Taşıt kredisi çekmek isteyenler banka banka kampanyaları araştırırken en farklı kampanyanın Vakıfbank tarafından açıklandığını görüyorlar. Vakıfbank tarafından yapılan kampanya açıklaması ile müşterilerin otomobil alımlarının destekleneceği bildirildi. Bu kapsamda müşterilere cazip koşullarda taşıt kredisi verileceğini duyuran Vakıfbank sıfır kilometre otomobil alımlarında bu desteğin alınabileceğini ilan etti. 

VAKIFBANK'IN TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASININ KOŞULLARI NELERDİR?

Vakıfbank'ın taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşterilere sağladığı imkanın koşulları bildirildi. Müşteriler sıfır kilometre bir otomobil satın almak için Vakıfbank'tan taşıt kredisi talep etmeleri durumunda bu krediyi kullanabiliyorlar. Bu kapsamda müşterilere sağlanan kredi kaynağının bazı farklı özellikleri bulunuyor.

Taşıt kredisi çekmek isteyen müşterilerin tercih etmeleri durumunda Vakıfbank bu kredi için 3 ay erteleme hakkı veriyor. Kredi çekip otomobillerini alan müşteriler ilk 3 ay boyunca herhangi bir ödeme yapmıyorlar. 3 aylık ödemesiz dönem sona erdiğinde ise taşıt kredisinin ilk taksiti ödenmeye başlanıyor. Bu durum kredi maliyetini bu 3 aylık kısmın toplam vade süresinden çıkarılıp yeniden hesaplanmasına neden oluyor. Taşıt kredisi taksitleri bu sistem içerisinde yeniden belirleniyor. Müşterilerin kazançları ile 3 ay ödeme yapmamak oluyor. 

Yine Vakıfbank'ın müşterilere sağladığı bir imkan da 3 ayda bir taksit ödemek oluyor. 3 ayda bir taksit ödeyecek olan müşteriler her ay taksit ödemesi yapmak zorunda kalmıyorlar. Özellikle dönemsel gelirleri olan müşteriler için bu ödeme planı oldukça cazip olabiliyor. Bu 3 ayda bir ödeme planı içerisinde kredi taksitlerini ödemek bir zorunluluk olarak uygulanmıyor. Müşteriler tercih ederlerse bunu kullanıyorlar. 

Vakıfbank'ın taşıt kredisi kampanyası kapsamında verdiği kredilere aylık yüzde 1,61 oranında faiz uygulandığı bildirildi. 48 ay vadeli olarak kullanabilen taşıt kredileri ile sıfır araba sahibi olmak biraz kolaylaşabiliyor. Maliyetin düşük olması ise ayrı bir avantaj oluyor. 

280.000 TL TAŞIT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

Vakıfbank'tan 280 Bin TL destek! 3 ay ertelemeli, 3 ayda bir taksit ödemeli taşıt kredisi!

Vakıfbank'tan 48 ay vadeli 280.000 TL taşıt kredisi çeken müşteriler bankaya 3 ayda bir kredi taksiti olarak 27.778 TL ödeme yapıyorlar. Bu kullanılan taşıt kredisinin toplam maliyeti ise 444 Bin TL olarak hesaplanıyor. İlk 3 ay ise taksit ödemesi yapılmıyor.