Ziraat Bankası 6 ay ödemesiz 48 ay vadeli destek kredisi başvuru ekranı açıldı!

Vatandaşın yanı sıra esnaf ve KOBİ'nin de en büyük destekçisi olan Ziraat Bankası bir kere daha elini taşın altına koyarak ihtiyaç sahiplerine yönelik yeni kredi destek paketlerini duyurdu. Ziraat Bankası KGF destek paketleri için detaylar açıklandı!
Ziraat Bankası 6 ay ödemesiz 48 ay vadeli destek kredisi başvuru ekranı açıldı!

 Ziraat Bankası 6 ay ödemesiz 48 ay vadeli destek kredisi başvuru ekranı açıldı! Nakit paraya ihtiyacı olanlar bankaların kredi kampanyaları ve paketlerini takip etmeye devam ederken Ziraat Bankası çok sayıda destek kredisini devreye aldı. 

Vatandaşlara yönelik 0.99 faiz oranı ile 60 ay vadeli yalıtım kredisi paketi için başvurular devam ederken yine sıfır konut kredisi ve araç kredisi gibi çok sayıda paket için de kampanya fırsatları bulunuyor. Buna ek olarak Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru ile 2023 Yılı için hazırlanan KGF Destek Paketleri için başvuru ekranı açıldı. 

ZİRAAT BANKASI KGF DESTEK KREDİ PAKETİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER, KİMLER KREDİ ÇEKEBİLİR?

Bankanın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada "Yurt içinde faaliyet gösteren KOBİ ve KOBİ Dışı müşterilerimiz, KGF’nin sağlayacağı kefalet ile Bankamızın kredi imkanlarından yararlanabilecektir. Uygulamadan yararlanacak müşterilerin, istihdamın azaltılmayacağı yönünde taahhütte bulunması gerekmektedir. Başvuru tarihi itibariyle kredi değerliliği bulunan müşterilerimiz KGF kefaletinden yararlanabilecektir" ifadelerine yer verildi. 

ZİRAAT BANKASI 6 AY ERTELEMELİ, 48 AY VADELİ KREDİ PAKETİNDE KOŞULLAR NELER?

Yukarıdaki şartları taşıyan kişilere yönelik olarak verilen kredi paketlerinden biride İmalat Sanayi Destek Paketi olarak öne çıkıyor. Paket kapsamında yapılan açıklamada "İmalat sektöründe faaliyet gösteren KOBİ ve KOBİ Dışı firmaların yapacakları yatırım harcamaları ve buna bağlı işletme finansmanı ihtiyaçları için kredi desteği sunulmaktadır. Yatırım kredilerinde ilk 24 ay ödemesiz toplam 120 ay, işletme kredilerinde ise ilk 6 ay ödemesiz toplam 48 ay vadeli kredi kullandırılabilmektedir" denilerek 6 ay ötelemeli 48 ay vadeli kredi verileceği ifade edildi. 

48 ay vadeli ve 12 ay ötelemeli olarak verilen Teknoloji Destek Paketi için ise "4691 Say. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu kapsamında teknoloji geliştirme bölgesinde ve ihtisas teknoloji geliştirme bölgesinde faaliyette bulunan KOBİ ve KOBİ Dışı firmaların yatırım harcamalarının finansmanı için kredi desteği sunulmaktadır. İlk 12 ay ödemesiz toplam 48 ay vadeli kredi kullandırılabilmektedir" ifadelerine yer verildi.