Ziraat Bankası emeklilere 20 Bin TL para verecek!

Ziraat Bankası tarafından emekli kampanyası açıklandı. Bu kampanya kapsamında emekli müşteriler Ziraat Bankası'ndan toplamda 20 Bin TL ödeme alacaklar. Kampanyanın ayrıntıları belli oldu.
Ziraat Bankası emeklilere 20 Bin TL para verecek!

Türkiye'de emeklilere yönelik bankaların kampanyalarına devam ediliyor. Bankalar emeklileri müşterileri yapabilmek için çeşitli tekliflerde bulunuyorlar. Bu tekliflerle emeklileri ikna etmeye çalışan bankalar kampanyaları da çeşitlendirme yoluna gidiyorlar. Artık sadece emekli maaş promosyonu kampanyaları ile insanlar ikna edilmeye çalışılmıyor. Bu kampanyanın içerisinde ihtiyaç kredisi imkanı da yerleştiriliyor ve böylece emekliler çok daha yüksek tutarlarda nakit ödemesi yapılıyor. Ziraat Bankası da böyle bir kampanyayı başlattı. 

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ KAMPANYASI!

Ziraat Bankası tarafından emeklilere yönelik açıklanan kampanya ile emekli müşteriler oldukça kazançlı çıkabiliyorlar. Öncelikle müşterilere emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. Bu ödeme yapılırken de Ziraat Bankası, SGK ile yapılan protokol ile belirlenen rakamları ödüyor. Asgari seviyeden yapılan ödemeler ile beraber emekliler geri ödemesiz para alma imkanı buluyorlar. 

Ziraat Bankası'ndan emekli maaş promosyonu alabilmek için emekli müşterinin bu bankaya maaşını taşıması gerekiyor. Ardından 3 yıl boyunca emekli maaşını bir başka bankaya taşımayacağına dair söz veren emekli müşteriler maaş promosyonu almaya hak kazanıyorlar. Bu ödemeler de müşterilere peşin ve nakit olarak yapılıyor. 

Ziraat Bankası'nın emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında ödeme tutarları da belli oldu. Buna göre emekli maaşları 3.500 TL'ye kadar olanlara 3.000 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 3.500 TL, 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 4.500 TL, 10.000 TL üzerinde olanlara da 5.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. Belirlenen koşulları sağlayan tüm emekliler istisnasız bir şekilde bu maaş promosyonunu alabiliyorlar. 

Ziraat Bankası aynı zamanda emekli müşterilere yönelik bir de ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor. Maaşını Ziraat Bankası'na taşıyan tüm emekliler için bir ihtiyaç kredisi tanımlanıyor. Bu tanımlanan krediyi kullanıp kullanmamak ise müşterinin tercihine bırakılıyor. Bu kapsamda 15 Bin TL ihtiyaç kredisi özel bir faizle alınabiliyor. Kullanılan bu kredi 26 ay vadeli olurken taksitler aydan aya müşterinin emekli maaşından kesiliyor. 

15 Bin TL ihtiyaç kredisi ve 5.000 TL de maaş promosyonu alan emeklilerin ellerine geçen toplam para ise 20 Bin TL oluyor.