Ziraat Bankası Halkbank Vakıfbank kredi musluğu AÇILDI! 554 TL taksitle TRİNK 60 AY VADELİ 25.000 TL destek kredisi

Nakde sıkışan vatandaşlara kredi müjdeleri peş peşe gelirken devlet bankaları ucuz kredi müjdesi duyurdu.
Ziraat Bankası Halkbank Vakıfbank kredi musluğu AÇILDI!  554 TL taksitle TRİNK 60 AY VADELİ 25.000 TL destek kredisi

Ziraat Bankası Halkbank Vakıfbank kredi musluğu AÇILDI! 554 TL taksitle TRİNK 60 AY VADELİ 25.000 TL destek kredisi - Kamu bankalarının destek kredisi paketleri tüm hızı ile devam ederken nakde sıkışan kişilere yönelik olarak açıklanan yeni kredi paketleri de vatanaşlar tarafından yakından takip ediliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabine toplantısının ardından açıklanan destek kredisi için kamu bankaları başvuru ekranını açtı. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından verilecek olan destek kredisi için başvuru şartları da açıklandı.

ZİRAAT BANKASI, HALKBANK VE VAKIFBANK DESTEK KREDİSİ KİMLERE VERİLECEK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısının hemen ardından açıkladığı destek kredisi için kamu bankaları tarafından başvuru şartları açıklanarak kredi başvuru ekranı açıldı. Söz konusu destek kredisi yüzde 0.99 faiz oranı ile 60 ay vadeli olarak verilecek. Kredi üst limiti 50 Bin TL olarak belirlenirken bizler emlak365.com olarak sizler için 60 ay vadeli 25 bin TL kredi hesapladık.

25-bin-kredi.jpg

Bu kredi paketinden yararlanan kişilerin aylık ödemesi 554 TL olarak gerçekleşirken 25 Bin TL kredi paketinin toplam geri ödemesi ise 33 bin 275 TL olarak gerçekleşecek.

kredi-1-001.jpg

Söz konusu kredi paketlerinde başvurular kamu bankaları tarafından kabul edilirken kredi çekmek isteyen kişiler için başvuru şartları da belli oldu. Destek kredisinden sadece yalıtımlı pencere doğrama sistemleri, kapı ve çatı sistemleri yaptıracak kişiler ile dış cephe mantolama ve konutun zemin, duvar ve tavanın ısı, su, ses ve/veya yangın yalıtımı yapmak isteyen kişiler yararlanabilecek.

Bu grup içerisinde yer alan kişiler yapmış oldukları harcamalar için 60 aya kadar vadeli 0.99 faiz oranı ile destek kredisi çekebilecekler. Başvurular proforma fatura ve iş sözleşmesi ile kamu bankaları şubelerine yapılacak. Başvurusu onaylanan kişilerin ödemeleri kendilerine değil bu işi yapacak olan yalıtım firmasına fatura karşılığı yapılacak.