İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali'den Maliye Bakanı Olacak İddialarına Açıklama Geldi

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifa haberlerine ilişkin isminin bakanlık makamı ile geçmesine dair iddialara yanıt verdi.
İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali'den Maliye Bakanı Olacak İddialarına Açıklama Geldi

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifa haberlerine ilişkin isminin bakanlık makamı ile geçmesine dair iddialara yanıt verdi. Adnan Bali bu iddiaların doğru olmadığını, gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifa haberine ilişkin bir açıklamada İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali'den geldi.



ADNAN BALİ'DEN MALİYE BAKANLIĞI GÖREVİ AÇIKLAMASI



İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, Bloomberg HT'ye açıklamalarda bulundu.



Berat Albayrak'ın Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa etmesine ilişkin yapmış olduğu açıklamalardan sonra hakkında basında yansıyan iddiları değerlendiren Adnan Bali, sosyal medya üzerinden bir açıklamada bulunmadığını ifade etti.



Bazı sosyal medya mecralarında kendi adına açılmış hesaplar olduğunu ve buralardan paylaşım yapıldığını ifade eden Bali Linkedin'den başka sosyal medya bir hesabı bulunmadığını söyledi. Hazine ve Maliye Bakanlığı görevi için adının geçmesine ise Bali bu iddiaların doğruyu yansıtmadığını söyledi.



MALİYE BAKANLI BERAT ALBAYRAK İSTİFA MESAJI YAYINLAMIŞTI.



Maliye Bakanlığı görevinde bulunan Berat Albayrak akşam saatlerinde İnstagram hesabından yapmış olduğu paylaşımında sağlık sorunları nedeniyle bakanlık görevinden istifa ettiğini duyurmuştu.



Emlak365.com