Adatepe Teras Evleri Nerede?

Bu kez limit gökyüzü sloganı ile satışlarına tüm hızı ile devam edilen Adatepe Teras Evleri iyi yaşam kurma hayalleri bulunan kişilere hitap ediyor.
Adatepe Teras Evleri Nerede?

Bu kez limit gökyüzü sloganı ile satışlarına tüm hızı ile devam edilen Adatepe Teras Evleri iyi yaşam kurma hayalleri bulunan kişilere hitap ediyor.

Adatepe Teras Evleri Konut Projesi Nerede?

İstanbul hemen teslim konut projeleri arasında yer alan Adatepe Teras Evleri konut projesi İstanbul'un Kağıthane ilçesinde yer alıyor. 4 Levent'de yaşamın merkezinde sloganı ile satışları sürdürülen projenin yakın çevresinde çok sayıda önemli ulaşım ve yaşam merkezi yer alıyor. İstanbul'da gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri kategorisinde yer alan projede 1 blokta yer alan 82 adet daire yer alıyor.

Adatepe Teras Evleri Fiyatları Ne Kadar?

Adatepe Teras Evleri projesi fiyatları seçilen daire tipine göre belirleniyor. Projede 2+1 daire tipi ve 3+1 daire tipi bulunurken daireler metrekare büyüklüğü, cephesi ve bulunduğu kat gibi farklı kriterlere göre fiyatlandırılıyor. Projede yer alan 2+1 daireler 107 ile 108 metrekare arasında değişirken 2+1 daire fiyatları 400 bin liradan başlayarak 560 bin liraya kadar çıkıyor.

Adatepe Teras Evleri 3+1 daireler ise 126 metrekare ile 128 metrekare arasında değişiyor. Adatepe Teras Evleri 3+1 daire fiyatları ise 560 bin liradan başlarken 790 bin liraya kadar çıkıyor. Projeden daire almak isteyen kişiler için ise kalan dairelerde uygun fiyatlarla ve ödeme seçenekleri ile satışlar sürüyor. Tora İnşaat tarafından gerçekleştirilen projede 1023 metrekarelik alanda tek blok üzerinde yer alan 82 adet daire yer alıyor.

Emlak haberleri, TOKİ satış duyuruları, konut projeleri, kentsel dönüşüm, konut kredisi ve ekonomi haberleri için emlak365.com sitemizi takip edebilir, mobil uygulamalarımızı indirerek anlık bildirimlerle haberlerimizi daha kolay takip edebilirsiniz.

Android uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ