Atakent Nevi Konutları Farkını Ortaya Koyuyor

240 ay vadeli konut kredisi desteği ile satışa sunulan Atakent Nevi Konutları aynı zamanda Ankara'nın en çok dikkat çeken projeleri arasında yer alıyor.
Atakent Nevi Konutları Farkını Ortaya Koyuyor

240 ay vadeli konut kredisi desteği ile satışa sunulan Atakent Nevi Konutları aynı zamanda Ankara'nın en çok dikkat çeken projeleri arasında yer alıyor.

Bu yılın sonuna doğru dairelerin teslim edileceği projede 4+1 olmak üzere biri 167,96 metrekare diğeri ise 169,63 metrekare iki farklı daire tipi bulunuyor. 2 blok üzerinde yükselecek olan projede 96 konutun satışı gerçekleştirilecek ve her katta 3 daire olacak şekilde inşaat tamamlanacak.


Proje toplamda 12 bin metrekarelik bir arazi üzerinde yükselirken projenin hem mimarisi hem de projede ayrılan geniş sosyal alan tercih sebebi olacak önemli özellikler olarak dikkat çekiyor. Atakent Nevi Konutları biri açık diğeri kapalı olmak üzere 2 havuza sahip. Açık hava fitness aletleri havalar güzel olduğunda dışarıda spor yapmanız için sizi teşvik ederken yine bir adette açık spor alanı bulunuyor. Çocuklu aileler için ise çocuk oyun alanları ile çocuklarınızın çocukluğunu yaşamaları için gerekli ortam yaratılıyor.


Araçlarını park etme sorunu yaşayan kişiler için projede hem açık otopark hem de kapalı otopark seçenekleri sunuluyor. Dairelerin satış fiyatları ise seçilen kata ve daire tipine göre değişiyor. Atakent Nevi Konutları fiyat listesi içerisindeki en düşük fiyat 395 bin lira olurken en üst basamaktaki daireler için ise uygulanan satış fiyatı 500 bin lira seviyesine kadar yükseliyor. Peyzaj tasarımı ile şehirde doğa ile baş başa bir yaşam sürmenizi sağlayacak olan proje aynı zamanda depreme dayanıklı olarak inşa ediliyor. Sahip olduğu lokasyon ile sakin bir yaşamı şehre en yakın yerde yaşamanızı sağlayan olan Atakent Nevi Konutları üstün güvenlik özellikleri ile donatılan bir proje olarak öne çıkıyor.


Bu sayede son yıllarda büyük bir hızla artan hırsızlık ve asayiş olaylarından da korunmanızı sağlayan ve ailenizi gönül rahatlığı ile oturtacağınız bir daire ortamı sunan Atakent Nevi Konutları güvenlik önlemlerinin yanı sıra 7/24 güvenlik desteği de veriyor. Doğal amfi alanı gibi pek çok imkan da sağlayan proje site içerisindeki sosyal hayatın da aktif olmasını güvence altına alıyor. Metroya olan yakınlığı ve diğer toplu ulaşım aracı duraklarına yürüyüş mesafesinde olan proje huzurlu evinizde her an hayatın içine dahil olmanızı kolaylaştırıyor.