Avrupark Bahçekent Konut Projesi % 10 Peşinat ve Yüzde 0,98 Faiz Oranı İle Satışta

Emlak Konut kampanyalı konut projeleri arasında yer alan Avrupark Bahçekent projesi şimdi yüzde 10 peşinat ve 120 ay vadeli 0 98 faiz oranı ile satışta!Türkiye İçin Kazanç Vakti projesi belirli illerle sınırlı kalması nedeni ile eleştirilere neden olurken yine de satışa sunulan kampanyalar yoğun ilgi görmeye devam ediyor.
Avrupark Bahçekent Konut Projesi % 10 Peşinat ve Yüzde 0,98 Faiz Oranı İle Satışta

Emlak Konut kampanyalı konut projeleri arasında yer alan Avrupark Bahçekent projesi şimdi yüzde 10 peşinat ve 120 ay vadeli 0 98 faiz oranı ile satışta!

Türkiye İçin Kazanç Vakti projesi belirli illerle sınırlı kalması nedeni ile eleştirilere neden olurken yine de satışa sunulan kampanyalar yoğun ilgi görmeye devam ediyor.



Bunlardan biride Avrupark Bahçekent projesi oldu. İstanbul konut projeleri arasında yer alan proje Emlak Konut GYO güvencesi ile Cihan İnşaat tarafından gerçekleştiriliyor.



Avrupark Bahçekent Konut Projesi Nerede?



Başakşehir konut projeleri arasında yer alan proje İstanbul Başakşehir sınırları içerisinde yer alıyor. Nisan ayında tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilen projede satışta kalan son konutlar için uygun koşullarla kampanyalı satış gerçekleştiriliyor.



Projenin genelinde ise toplam 1.394 adet dairenin üretimi gerçekleştirildi. Hemen teslim konut projeleri arasında yer alan Avrupark Bahçekent projesi fiyat listesi ile de dikkat çekiyor.



Avrupark Bahçekent 1+1 daire fiyatları satışların tamamı yapıldığı için listede yer almıyor.



Avrupark Bahçekent 2+1 daire fiyatları 509 bin lira ile 577 bin lira arasında değişen fiyatlarla,



Avrupark Bahçekent 3+1 daire fiyatları 577 bin lira ile 780 bin lira arasında değişen fiyatlarla,



Avrupark Bahçekent 4+1 daire fiyatları 699 bin lira ile 813 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.



Emlak365.com