Aydos Country Evleri Fiyat Listesi

Doğa ile iç içe, şehrin tüm imkanlarından yararlanmanıza olanak sağlayan ancak şehrin tüm stresinden sizi uzak tutan bir proje istiyorsanız Aydos Country tam size göre.
Aydos Country Evleri Fiyat Listesi

Doğa ile iç içe, şehrin tüm imkanlarından yararlanmanıza olanak sağlayan ancak şehrin tüm stresinden sizi uzak tutan bir proje istiyorsanız Aydos Country tam size göre.

50 bin metrekarelik arsa alanı ile İstanbul'un en büyük konut projelerinden biri olarak kabul edilen Aydos Country uygun konumu ve emsal projelere kıyasla ekonomik fiyatlarıyla öne çıkmayı başarıyor.



Aydos Country Nerede?





Aydos Country İstanbul Anadolu yakasında yer alan projeler arasında bulunuyor. İstanbul Sancaktepe sınırları içerisinde yer alan proje hemen Aydos ormanlarının yanı başında yer alıyor. Sabiha Gökçen hava alanına 15 dakikalık mesafede yer alan proje aynı zamanda Veysel Karani metro durağına ise sadece 5 dakikalık mesafede yer aldığı için ulaşım açısından oldukça cazip bir konumda yer alıyor. Bilfen Kolejine yürüme mesafesinde yer alan Aydos Country Sancaktepe Doğa Koleji, Okyanus Koleji, Bahçeşehir Koleji, Küçük Prens İlk Okulu, Koç Lisesi ve Sabancı Üniversitesi gibi pek çok öğretim kurumunu da oldukça yakın.



Aydos Country Fiyat Listesi





Projenin içerisinde farklı ev tipleri bulunurken daire fiyatları da bu ev tiplerine göre belirleniyor. Aydos Country Mimoza Evleri, Aydos Country Ihlamur Evleri, Aydos Country Meşe Evleri, Aydos Country Sedir Evleri, Aydos Country Ceviz Evleri ve Aydos Country Manolya Evleri olmak üzere projede toplam 6 çeşit ev seçeneği sunuluyor. Bunlara ek olarak Aydos Country 1+1 daire, Aydos Country 1+1 dubleks daire, Aydos Country 2+1 daire, Aydos Country 3+1 daire ve Aydos Country 4+1 daire tipleri bulunuyor.

Aydos Country fiyat listesi içerisinde en ucuz daire fiyatı 71 metrekareden başlayan 1+1 daireler için talep edilen 491 bin liralık fiyat oluyor. 105 ile 108 metrekare arasında değişen 2+1 daireler için 670 bin liralık başlangıç fiyatı uygulanırken, 123 ile 159 metrekare arasında değişen 3+1 daireler için ise 822 bin liralık başlangıç fiyatı uygulanıyor. Projede yer alan 4+1 daire tipleri ise 206 metrekare ile 209 metrekare arasında yer alırken dairelerin başlangıç fiyatları ise 1 milyon 311 bin lira olarak listede kendisine yer buluyor.