Babacan Premium 2. Etap'ta Ön Talep Süreci Başladı

Bölgenin en prestijli ve en uygun projesi olarak inşa edilen Babacan Premium, yoğun ilgi nedeni ile yapılan 2.
Babacan Premium 2. Etap'ta Ön Talep Süreci Başladı

Bölgenin en prestijli ve en uygun projesi olarak inşa edilen Babacan Premium, yoğun ilgi nedeni ile yapılan 2. etap'ta ön talep toplamaya başladı.

Beylikdüzü E-5 üzerine konumlanan Babacan Premium projesinin 2. etabında ön talep toplanmaya başlandı.

Babacan Premium, yerli ve yabancıların yoğun ilgisini çekti. İlgi odağı olan Babacan Premium'da 2. etap satışları için ön talepler alınmaya başlandı. Babacan Primium'dan konut almak isteyenler için ödeme kolaylığı sunuluyor.

Babacan Premium projesi Beylikdüzü E-5 üzerinde bölgenin en prestijli konut projesi olarak inşa edildi.

Hem yatırımı amaçlayanlar için hem de konut sahibi olmak isteyenler için Babacan Premium, lansman öncesinde 40 ay 0 faiz avantajı sunarak konut sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağlıyor.

Yoğun İlgi Nedeni ile 2. Etap Yapıldı

Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, hayata geçirilen Babacan Premium projesine yerli ve yabancıların ilgisinin fazla olması nedeni ile projenin 2. etabını hayata geçirmeye karar verdiklerini belirtti.

Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, en prestijli ve en uygun konut projesini hayata geçirdiklerini belirten babacan; “Beylikdüzü E-5 üzerinde bölgenin en prestijli ve en uygun konut projesi olarak hayata geçirdiğimiz ‘Babacan Premium’ projemizin 2. etabı için ön talep toplamaya başladık.

Babacan Premium’da tatil köyü konforunda bir yaşam fırsatı sunuluyoruz. Bulunduğu lokasyon itibariyle yerli yatırımcıların yanı sıra yabancı yatırımcılarında dikkatini çekiyor. Projemiz Arap yatırımcılardan sonra şimdi de Japon yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. Lansman öncesinde kısa bir süreliğine sunmuş olduğumuz fiyat ve ödeme avantajlarından yararlanmak isteyenlerin bu fırsatı kaçırmamaları gerekir” açıklamasını yaptı.

28 Bin 620 Metrekarelik Alana Sahip

Beylikdüzü E-5 üzerinde konumlanan Babacan Premium, residence, tower, terrace ve home office’den oluşuyor. Bölgenin en prestijli ve en uygun konut projesi olarak hayata geçirilen proje, 28 bin 620 metrekare alan üzerine konumlanıyor.

Beylikdüzü E-5 üzerinde inşa edilen proje, 1.009 konuttan oluşuyor. Projenin 2. etabında , 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden oluşan 117 konut yer alıyor. Babacan Premium projesi, Mart 2019’da teslim edilmesi hedefleniyor. Babacan Premium’un 2. etabında konut fiyatlar 292 bin TL’den başlıyor.

Babacan Premium projesi, E-5’e 100 metre, metrobüs durağına 100 metre ve Atatürk Havalimanı’na 15 km mesafede yer alıyor. İstanbul Üniversitesi ve birçok özel üniversiteye metrobüs ve diğer toplu taşıma araçlarıyla 10 dakika içinde ulaşım sağlıyor.

Babacan Premium projesi, ulaşım kolaylığı ile de ilgileri üzerine çekiyor.

Proje kapsamında değişen metrekare alanlara sahip, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri alıcılarına sunuluyor.