Dekon Senkron Yüzde 5 Lansman İndirimi İle Satışta

Hayatın senkronunu tutturan proje sloganı ile satışa sunulan Dekon Senkron % 10 peşin indirimi ve lansmana özel sunulun yüzde 5 indirim fırsatı ile kaçırılmaması gereken fırsatlar sunuyor.
Dekon Senkron Yüzde 5 Lansman İndirimi İle Satışta

Hayatın senkronunu tutturan proje sloganı ile satışa sunulan Dekon Senkron % 10 peşin indirimi ve lansmana özel sunulun yüzde 5 indirim fırsatı ile kaçırılmaması gereken fırsatlar sunuyor.

İstanbul Finans Merkezinin hemen yanı başında yükselecek olan projede tüm ulaşım akslarına yakın olması ile de öne çıkıyor. Kendileri ve sevdikleri için ayrıcalıklı bir hayat isteyen kişilere hitap eden Dekon Senkron projesi kısa süreli ön talep avantajları ile satışını sürdürüyor.



Dekon Senkron Nerede?



İstanbul'un Ümraniye ilçesi sınırlarında yer alan Dekon Senkron hemen İstanbul Finans Merkezinin yanı başında yer alıyor. Araçla TEM otoyoluna sadece 3 dakika içerisinde ulaşabileceğiniz proje Ataşehir'e 5 dakika, en yakın alışveriş merkezine 7 dakika, Avrasya tüneline ise sadece 22 dakikalık uzaklıkta yer alıyor. İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden birinde yer alması projenin öne çıkan en önemli artılarından biri olarak kabul ediliyor.



Proje içerisinde yer alan 5 bin metrekarelik büyüklüğe sahip olan ticari alan ise hemen dibinizde her sektörden farklı büyüklüklere sahip olan gıdadan giyime kadar pek çok mağazanın bulunmasını sağlıyor. Projede yer alan dükkanlar işyeri sahiplerine potansiyel müşterilerle büyük bir kolaylıkla buluşma imkanı sağlarken projeden daire alan kişilere de alışveriş ihtiyaçlarını karşılayabilecek sayısız seçeneğe kavuşturuyor.



Dekon Senkron projesi için farklı daire tipleri sunuluyor. Dekon Senkron 1+1 daireler farklı metrekarelere sahip olan 4 daire tipi seçeneği sunarken yine 2+1 daire olarak 3 farklı daire tipi seçeneği yer alıyor. Projede yer alan en küçük daire 63,91 metrekare ile TİP B 1+1 daire olurken en geniş daire ise TİP A 2+1 daire için sunulan 109,07 metrekarelik daireler oldu.



Dekon Senkron Fiyat Listesi



İstanbul'un en prestijli projelerinden biri olan ve mimarisi ile de dikkat çeken projenin daire fiyatları da lansmana özel şimdi indirimli olarak uygulanıyor. Dekon Senkron fiyat listesi güncellenen indirimlerle metrekare birim fiyatı lansman için 4 bin 800 liradan başlarken projede ayrılan kontenjanın bitmesi ile beraber metrekare fiyatlarının 6 bin 500 liraya çıkması bekleniyor. Yıl sonuna kadar ise Dekon Senkron daire fiyatı için uygulanan sınırın ise 8 bin lira barajını aşmasına kesin gözü ile bakılıyor. Bu nedenle İstanbul'da yatırımlık proje arayan kişilerin de bu projeyi tercih etmeleri öneriliyor.