Deluxia Park Kartal Konut Projesi

Kartal konut projeleri arasında yer alan Deluxia Park Residence tanıtımı bugün yapıldı. Türkiye'nin en büyük ve en güçlü toplu konut üreticileri arasında yer alan Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen proje İstanbul'da kentsel dönüşüm için kilit rol üstlenen bölgelerden biri olan Kartal ilçesinde gerçekleştiriliyor. Kartal'da yer alan Maltepe Cevizli Mahallesi sınırları içerisinde gerçekleştirilecek olan projede 3 blok yükselecek.
Deluxia Park Kartal Konut Projesi

Kartal konut projeleri arasında yer alan Deluxia Park Residence tanıtımı bugün yapıldı.

Türkiye'nin en büyük ve en güçlü toplu konut üreticileri arasında yer alan Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen proje İstanbul'da kentsel dönüşüm için kilit rol üstlenen bölgelerden biri olan Kartal ilçesinde gerçekleştiriliyor. Kartal'da yer alan Maltepe Cevizli Mahallesi sınırları içerisinde gerçekleştirilecek olan projede 3 blok yükselecek.



Rezidans Projeleri Arayanlara Hitap Ediyor


Proje içerisinde yer alan tüm daireler rezidans dairelerden oluşuyor. Projede 1+1 rezidans daireler, 2+1 rezidans daireler ve 3+1 rezidans daireler satışa sunulacak. 7 bin metrekarelik dev bir arazide gerçekleştirilecek olan projede 3 blok üzerinde yer alacak toplam 364 rezidans dairenin satışı gerçekleştirilecek. Projede yer alan en küçük daire 51 metrekareden başlarken en büyük daire ise 157 metrekare olacak.



Deluxia Park Residence Kartal Fiyatları Ne Olacak?


Kartal projeleri arasında sahip olduğu ihtişam ile bir fark yaratacak olan Deluxia Park Residence fiyat listesi için uygulanacak olan en düşük fiyat 399 bin lira olacak. Lansman çalışmalarına özel olarak isteyen kişilere sıfır faizli konut kredisi desteği 60 ay vadeli olarak satılırken aynı zamanda sadece yüzde 40 peşinat ödeyerek ve 12. ayda yüzde 10 daha ara ödeme yaparak bu avantajdan yararlanmanıza izin veriliyor.



Deluxia Park Residence Nerede?


"Yatırımcısına çok kazandıran proje" sloganı ile satışa sunulan Deluxia Park Residence ana arterlere yakın olan konumu ile dikkat çekerken yine alışveriş merkezlerine olan yakınlığı ile de beğeni topluyor. Sabiha Gökçen Havalimanı için 15 dakika uzaklıkta yer alan proje İstanbul Anadolu Yakasının tam kalbinde yer alıyor. Projenin en dikkat çekici özelliği ise 1180 adet araçlık kapalı otopark yapılması ve bu otoparkın aşağıya alınması oldu. Deluxia Park Residence teslimat tarihi olarak ise şu anda 2020 yılının Haziran ayı telaffuz ediliyor. Ancak projede etaplı satışların yapılabileceği ve bu tarihten önce teslimatların yapılabileceği belirtiliyor.