Denge Towers Nerede, Fiyat Seçenekleri Neler?

İçerisinde alışveriş merkezi ve konutları yer aldığı karma projeler arasında yer alan Denge Towers sunduğu sosyal yaşam imkanları ve sahip olduğu konumu ile dikkat çekmeyi başarıyor.
Denge Towers Nerede, Fiyat Seçenekleri Neler?

İçerisinde alışveriş merkezi ve konutları yer aldığı karma projeler arasında yer alan Denge Towers sunduğu sosyal yaşam imkanları ve sahip olduğu konumu ile dikkat çekmeyi başarıyor.

Sadece yüzde 15 peşinat ödenerek konut sahibi olma imkanı sağlayan proje aynı zamanda uygun faiz oranları ile konut kredisi kullanmanıza da olanak sağlıyor. Peki, Denge Towers nerede ve Denge Towers fiyatları hangi rakamdan başlıyor?



Denge Towers Nerede?


İstanbul Sancaktepe projeleri arasında yer alan Denge Towers Çekmeköy, Kartal ve Ataşehir ilçelerine ise komşu konumda yer alıyor. TEM bağlantı yoluna sadece 2 dakikalık mesafede yer alan proje Fatih Sultan Mehmet köprüsüne 20 dakika ve Boğaziçi Köprüsüne de 18 dakikada ulaşım imkanı sağlıyor. 3. köprü bağlantı yollarına da yakın olan proje bu sayede Avrupa Yakasına da kolaylıkla ulaşmanızı garanti altına alıyor. Hala yapımı devam eden metro hattına yakınlığı ile dikkat çeken Denge Towers buna ek olarak deniz otobüsü, Marmaray, Sabiha Gökçen Havalimanı, otobüs ve dolmuş güzergahlarına da oldukça yakın bir konumda bulunuyor.



Denge Towers Fiyat Listesi ve Ödeme Seçenekleri


Denge Towers projesinde yer alan daireler 1+1 daire, 2+1 daire ve 3+1 daire olmak üzere toplamda 3 seçenek halinde sunuluyor. Yine her daire için farklı metrekare seçenekleri sunuluyor. Projede yer alan en küçük daire 1+1 D seçeneği olan 65 metrekarelik daireler olurken en geniş daire ise 145 metrekarelik büyüklüğü sahip olan 3+1 daireler oluyor. 2+1 daireler ise 74,27 metrekarelik net ölçülerle satışa sunuluyor.


Projede yer alan en düşük daire fiyatı 339 bin liradan başlarken sadece yüzde 15 peşinatla ev sahibi olmanıza izin veriliyor. Yani sadece 18 bin lira peşinat ödeyerek projeye hemen dahil olabiliyorsunuz. Denge Towers 2+1 daire fiyatları ise 479 bin 250 liradan başlıyor. Daha geniş dairelere sahip olmak isteyen kişilerin ise 3+1 daire seçenekleri için 606 bin lirayı gözden çıkarmaları gerekiyor. Buna ek olarak seçilen daireye bağlı olarak Denge Towers 3+1 daireler 668 bin liraya kadar çıkıyor. 3+1 dairelerin en azından 3 bin liradan başlayan fiyatlarla kiracı bulmalarının ön görülmesi yatırımlık proje arayan kişilere de hitap etmesini sağlarken projenin hemen altında bir alışveriş merkezi bulunması da sosyal hayatına önem veren kişilerin dikkatini çekmesini sağlıyor.