Denize Sıfır Premium Proje 'Sea Pearl Ataköy'

Türkiye'nin en büyük inşaat markalarından biri olan Kuzu İnşaat tarafından hayata geçirilen Sea Pearl Ataköy büyüklüğü ile muazzam bir proje olarak kabul ediliyor.
Denize Sıfır Premium Proje 'Sea Pearl Ataköy'

Türkiye'nin en büyük inşaat markalarından biri olan Kuzu İnşaat tarafından hayata geçirilen Sea Pearl Ataköy büyüklüğü ile muazzam bir proje olarak kabul ediliyor.

Ataköy No:1'de temelleri atılan projede toplam 1401 konutun yanı sıra 202 odaya sahip olan otel ve 62 rezidans ünite bulunuyor. Projenin dikkat çeken en büyük özelliklerinden biri ise denize sıfır olan tek premium konut projesi olması. Projede yerini alan kişiler proje tamamlandığı anda 200 metrekarelik sahil bandı ve 33 bin metrekare gibi devasa büyüklüğe sahip olan peyzaj alanını kullanma hakları da olacak.

Sea Pearl Ataköy Fiyatları Ne Kadar?


Projeden daire almak isteyen kişilerin en çok merak ettikleri konulardan biride Sea Pearl Ataköy fiyat listesi oluyor. Sea Pearl Ataköy fiyat listesinde seçilen daire tipine göre fiyatlar değişkenlik göstermekle beraber metrekare fiyatları incelendiğinde ise metrekare fiyatlarının 8 bin dolardan başladığı görülüyor. Cazip fiyat seçeneğinin yanı sıra isteyen kişilere Kuzu Grup 60 ay vadeli konut kredisi kullanmak istemeleri durumunda sıfır faizli konut kredisi desteği de sağlıyor. Daha uzun vadeli konut kredisi kullanmak isteyen kişiler için ise 120 ay vadeli konut kredisi desteği sadece yüzde 0,45 faiz oranı ile sunuluyor.

Sea Pearl Ataköy örnek daire incelendiği anda zaten projenin ne kadar özel bir proje olduğu daha net anlaşılıyor. Son derece geniş tutulan balkonuna çıktığınız anda efsanevi bir güzelliğe sahip olan İstanbul Boğazının masmavi denizinin tüm güzelliğini izlemenize olanak sağlanırken son derece lüks tutulan detaylarda hayallerinizdekinden daha güzel bir daireyi sizlere sunuyor.

Sea Pearl Ataköy satılık ilanlarına olan ilgi her geçen gün artarken projenin ilk etap teslimatlarının Temmuz ayında yapılacağı belirtiliyor. Temmuz ayında 4 blokta 20 kat üzerinde yer alan 631 ünite teslim edilecek. Projenin ikinci etabının ise 2018 yılında teslimatı gerçekleştirilecek.