Egal İstanbul İle Şehrin Merkezinde Sakin Bir Yaşam

Hayata yakın karmaşaya uzak sloganı ile satışa sunulan ve İstanbul'un en önemli projelerinden biri olarak gösterilen Eg
Egal İstanbul İle Şehrin Merkezinde Sakin Bir Yaşam

Hayata yakın karmaşaya uzak sloganı ile satışa sunulan ve İstanbul'un en önemli projelerinden biri olarak gösterilen Eg

Hayata yakın karmaşaya uzak sloganı ile satışa sunulan ve İstanbul'un en önemli projelerinden biri olarak gösterilen Egal İstanbul geniş sosyal alanları ile değerli bir yaşam alanı sunuyor. Projede toplam 162 daire yer alırken daireler farklı taleplere yanıt verebilmek adına 2+1 daire tipi ve 3+1 daire tipi olmak üzere 2 seçenek sunuluyor. İç mekanda sadece 1. sınıf kaliteye sahip olan malzemelerin kullanıldığı dairelerde lüks ve konfor öne çıkarılıyor.


Toplamda 1.200 metrekarelik dev bir alanın ayrıldığı sosyal alanların içerisinde sporu hayatının vazgeçilmezi olarak gören kişiler için Fitness salonları ve yürüyüş parkurlarına yer verilirken çocuklar için özel oyun alanları, cep sinemaları ve cafeler gibi farklı sosyal yaşan alanları da bulunuyor. Özel güvenlik sistemleri ile donatılan nezih bir yaşam alanı sunulan sitede aynı zamanda 7/24 aktif görev alan güvenlik personeli de bulunuyor. Bu sayede İstanbul'un göbeğinde ailenizin her daim güven içerisinde yaşayacağı bir alana sahip olmanız sağlanmaktadır.


Egal İstanbul Ataşehir ilçesinde yer alan projeler arasında bulunurken E5 ve E6 karayoluna olan yakınlığı sayesinde ulaşım sorununu da çözen proje yakın çevrede yer alan büyük alışveriş merkezleri sayesinde de yaşamın her an içinde olmanızı garanti etmektedir. Bu sayede istediğiniz anda şehre dahil olmanızı sağlayan proje istediğiniz anda da sakin yaşam alanınızın içinde şehrin gürültüsünden uzak kalmanızı sağlamaktadır. İstanbul'da yaşanan en büyük sorunların başında yer alan otopark sorunun da çözen proje 162 konut için 162 araçlık otopark sunarak aracınızı güvenli bir şekilde park etmeniz için gereken ortamı sunmaktadır.