Ege Yapı Başarılı Projelere İmza Atmaya Devam Ediyor

Türkiye’nin en güçlü ve en büyük inşaat firmaları arasında yükselmeye devam eden Ege Yapı başarılı konut projeleri üretmeyen tüm hızı ile devam ediyor.
Ege Yapı Başarılı Projelere İmza Atmaya Devam Ediyor

Türkiye’nin en güçlü ve en büyük inşaat firmaları arasında yükselmeye devam eden Ege Yapı başarılı konut projeleri üretmeyen tüm hızı ile devam ediyor.

35 yıldır sektörde olan ve tamamladığı pek çok başarılı proje bugün konut üretiminde tercih edilen markalar arasına girmeyi başaran Ege Yapı İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da projeler gerçekleştirmeye devam ediyor. “Şehrin anahtarı” sloganı ile projeler gerçekleştirmeye devam eden şirket gerçekleştirdiği Kordon İstanbul projesi ile yeniden gündemde.

Ege Yapı Kordon İstanbul

“Ömre bedel bir yaşam” sloganı ile şu anda Lansman çalışmalarına özel cazip fiyat seçenekleri ile satışa sunulan Kordon İstanbul sahip olduğu muhteşem lokosyonu ve çevre düzenlemesi sayesinde öne çıkmayı başarıyor. Lansman çalışmalarına özel olarak şu anda yüzde 10 + yüzde 8 indirim fırsatı ile satışlarına devam edilen Kordon İstanbul Ege Yapı güvencesi altında yoluna devam ediyor. Proje İstanbul’un en çok tercih edilen ve gözde bölgelerinden biri olan Sadabad Dere’sinin hemen kıyısında yükselirken TEM otoyoluna 3 dakika, metro istasyonuna ve Maslak’a 5 dakika, Nişantaşı, Mecidiyeköy ve Boğaz köprüsüne ise sadece 10 dakikalık mesafede yer alıyor.

Ege Yapı Batışehir Projesi

Batının en modern projesini sunmak üzere Ege Yapı tarafından özenle gerçekleştirilen Batışehir Projesi 1+0 daire seçeneğinden başlayarak 5+1 dublekslere kadar değişen pek çok daire seçeneği sunuyor. 40 daire tipi seçeneği sunması ile öne çıkan projede yaşam başlamış durumda. Projede satışlar devam ederken oldukça seçkin bir yaşam alanında yer almak isteyen ailelerin yanı sıra yatırımlık proje arayan kişilere de hitap eden pek çok daire seçeneği sunuluyor.

Ege Yapı PEGA Kartal Projesi

Farklı mimari tasarımı ile dikkat çeken PEGA Kartal projesi Kartal’da gerçekleştirilen en prestijli projeler arasında yer alıyor. A Blok ve B Blok olmak üzere 2 farklı blok üzerine yükselen proje rezidans tanımını baştan oluşturmak için özenle oluşturulan bir proje olarak farkını ortaya koyarken 1+1 daire, 2+1 daire, 3+1 daire ve 4+1 daire olmak üzere farklı daire seçenekleri ile satışa sunuluyor.