En Yeni Pendik Konut Projesi 'Bahadır 148'

Gelenekten Geleceğe sloganı ile tanıtımlarına devam edilen Bahadır 148 konut projesi Pendik'in en hızlı değerlenme potansiyeline sahip olan lokasyonlarından birine sahip.
En Yeni Pendik Konut Projesi 'Bahadır 148'

Gelenekten Geleceğe sloganı ile tanıtımlarına devam edilen Bahadır 148 konut projesi Pendik'in en hızlı değerlenme potansiyeline sahip olan lokasyonlarından birine sahip.

Proje kapsamında her birinde 10 kat yer alan 2 blokta yer alacak olan 148 adet konutun satışı gerçekleştirilecek. İstanbul'da yatırımlık konut projesi arayan kişilere hitap eden Bahadır 148 konut projesi satıştan tamamlandığı süreye kadar yatırımcısına en az yüzde 35 getiri sağlayacak. Projede yer alan konutlar 5. kattan itibaren aşık olunacak güzelliğe sahip deniz manzarası görecek.

Bahadır 148 Konut Projesi Nerede?





Proje İstanbul'un Pendik ilçesi sınırlarında yer alan Çamçeşme mahallesi Tanpınar Sokak'ta yer alan arazi üzerinde gerçekleştirilecek. Lokasyon açısından oldukça uygun bir konuma sahip olan proje E-5 otoyoluna 500 metre, hava alanına 3 km, Tuzla Marina'ya 6 km, Sahil Yoluna 800 metre, İskele'ye ise 3 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Projenin yakınında Pandorya AVM, Neomarin AVM ve Viaport AVM gibi çok sayıda alışveriş merkezi bulunuyor. Bahadır 148 projesi metroya 300 metre, minibüs ve otobüs yollarına ise 802 metre uzaklıkta yer alıyor.



Bahadır 148 Konut Projesi Fiyatları Ne Kadar?



Proje kapsamında 2+1 daire tipi ve 3+1 daire tipi olmak üzere 148 adet konut üretilecek. Konutlara ek olarak aynı zamanda 2 adet ticari ünitede inşa edilecek. Projede lansman çalışmaları devam ettiği için fiyatlarda da şu anda indirimler uygulanıyor. Proje kapsamında üretilen konutlar en düşük 365 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Bu fiyatlara ek olarak yine isteyen kişilere peşin ödeme yapmaları durumunda yüzde 15 ek indirim uygulanacak. Şu anda uygulanan bu fiyatlarla projenin en geç teslim tarihine kadar yaklaşık yüzde 35 oranında prim yapması bekleniyor. Bu da yatırımlık konut projesi arayan kişiler için oldukça cazip bir seçenek sunuyor.

Bahadır 148 konut projesi 2+1 daire fiyatları 365 liradan başlarken 440 bin liraya kadar çıkıyor.

Bahadır 148 konut projesi 3+1 daire fiyatları 477 bin liradan başlarken 590 bin liraya kadar çıkıyor.

Yine isteyen kişilere özel olarak sadece yüzde 30 peşinatla konut sahibi olma fırsatı da sunuluyor. Kalan tutar için ise bankalarla anlaşmalı olarak çok daha düşük konut kredisi faiz oranları ile konut kredisi kullandırılıyor ya da proje kendi finansman desteği ile kişiye özel ödeme planları da oluşturabiliyor.



Bahadır 148 Konut Projesi Ne Zaman Teslim Edilecek?



Son derece köklü bir inşaat firması olan Bahadır İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan proje kapsamında üretilen konutlar 24 ay içerisinde teslim edilecek. Yani projenin en geç 2020 yılının ilk yarı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.