Gerçek Bir Rezidans Arayanlara 'Moment İstanbul'

İstanbul'un en prestijli konut projeleri arasında yer alan ve rahat ulaşım imkanları ile öne çıkan Moment İstanbul projesi yoğun ilgi görmeye devam ediyor.
Gerçek Bir Rezidans Arayanlara 'Moment İstanbul'

İstanbul'un en prestijli konut projeleri arasında yer alan ve rahat ulaşım imkanları ile öne çıkan Moment İstanbul projesi yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Rezidans yaşantısını sürmek isteyen kişilere hitap eden Moment İstanbul satılık dairelerde geçerli olan kaçırılmayacak fiyatlar ve faizsiz konut kredisi avantajları devam ediyor.



Moment İstanbul Projesi Nerede?


Son derece özel bir lokasyona sahip olan Moment İstanbul Kartal hemen E-5 kara yolunun üzerinde bulunuyor. E-5 Karayoluna sadece 1 dakikalık mesafede bulunan proje metro durağına 2 dakika, Adalet Sarayına 2 dakika, minibüs caddesine 3 dakika, Kartal sahile 5 dakika ve Bağdat Caddesine 15 dakikalık mesafede yer alıyor. Ulaşım açısından da oldukça merkezi bir konumda bulunan proje sunduğu lokasyon sayesinde oldukça fazla tercih edilmeyi başarıyor.


Toplamda 2 kule üzerinde yükselen projede dünyanın en güzel manzaralarından biri olarak kabul edilen İstanbul boğazı panoramik deniz manzarası ile pencerenizin önüne getiriliyor. Güvenlik önemlerinde son derece katı bir tutum sergileyen ve üstün güvenlik donanımı sunan proje bu sayede ailesine güvenilir bir yaşam alanı sunmak isteyen kişilere de hitap etmeyi başarıyor. Gerçek bir rezidans ortamında sunulması gereken tüm özellikleri en üst seviyede sunan projede gelen misafirlerinizi ağırlamak için kullanabileceğiniz lobi alanı ve dinlenme terası da yer alıyor.



Moment İstanbul Fiyatları


Moment İstanbul farklı daire tipleri için farklı fiyat seçenekleri sunarken dairelerin başlangıç fiyatı olarak 450 bin lira sınırı uygulanıyor. Yine konut kredisi kullanmak isteyen kişiler için proje faizsiz konut kredisi kullanma imkanı sunarken 36 ay vadeli konut kredisi kullanmak isteyen kişiler bu kampanyadan yararlanabiliyor. Projenin en büyük artısı ise tam yatırıma uygun bir proje olması. Öyle ki firma 6 ay sonra projeden konut satın alan kişilerin en az 65 bin liralık bir kazanç sağlayacaklarını iddia ediyor.


Projede 355 bin liralık başlangıç fiyatları ile satışa sunulan 1+1 daireler tükenirken diğer daireler içinde talebin yoğun olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor. Moment İstanbul fiyat seçeneğinde en pahalı daireler ise 4+1 daire tipi için uygulanan 979 bin liralık fiyatlı daireler oluyor. 2+1 daire tipinin yanı sıra dubleks daire almak isteyen kişiler içinde 2+1 dubleks daire seçeneği sunuluyor.