İstanbul'da Kaliteli Yaşam Alanı Arayanlara 'Bulvar Atakent'

İstanbul’un en gözde yerleşim yerlerinden biri olan Halkalı’da istikrarlı bir şekilde büyümeye devam eden Bulvar Atakent MAKSEM liderliğinde gerçekleşiyor.
İstanbul'da Kaliteli Yaşam Alanı Arayanlara 'Bulvar Atakent'

İstanbul’un en gözde yerleşim yerlerinden biri olan Halkalı’da istikrarlı bir şekilde büyümeye devam eden Bulvar Atakent MAKSEM liderliğinde gerçekleşiyor.

Kentsel dönüşüm projeleri ile çehresi her geçen gün değişmeye devam eden İstanbul’un en hızlı gelişen ilçelerinden biri olan Halkalı da gerçekleştirilen markalı konut projelerinden öne çıkanlardan biri de Bulvar Atakent projesi olarak kabul ediliyor. Büyük ortağının MAKSEM İnşaat olduğu özel proje İstanbul Avrupa Yakası projeleri arasında en çok ilgi görenlerden biri olarak öne çıkıyor.


Bulvar Atakent Teslim Tarihi Ne Zaman?


Projenin öne çıkan en büyük özelliklerinden biride oldukça erken teslim tarihi verilmesi. Bulvar Atakent İstanbul projesi için firma 2018 yılının Aralık ayına işaret ederken bu tarihin inşaat hızına bağlı olarak erkene alınması da mümkün görülüyor. İstanbul Avrupa Yakası bölgesinde yer alan ve bu bölgenin en hızlı gelişen Halkalı’da yükselmeye devam eden Bulvar Atakent Projesi satın almak isteen kişilere çeşitli avantajlar sunması ile öne çıkıyor.


Bulvar Atakent Halkalı Fiyatları Ne Kadar?


Lansman için özel fiyatlarlar satışa sunuluyor. Bulvar Atakent daire fiyatları seçilen daireye göre belirlenirken projede 2+1 daireler, 3+1 daireler ve 4+1 daireler olmak üzere toplamda 3 farklı daire tipi bulunuyor. Bulvar Atakent fiyat listesi içerisinde 2+1 daireler 670 bin liradan başlarken 800 bin liraya kadar yükseliyor.


3+1 dairelerin satış fiyatları ise projede 890 bin liradan başlıyor ve 1 milyon liraya kadar yükseliyor. Bulvar Atakent Halkalı fiyat listesindeki en pahalı daireler ise 4+1 daireler için belirlenen fiyatlar oluyor. Bulvar Atakent fiyat listesi içerisinde 4+1 daireler 1 milyar 200 milyon liradan başlarken 1 milyar 500 milyon liraya kadar çıkıyor.


Bulvar Atakent Projesi Nerede Yapılıyor?


Projenin en büyük artılarında biri de kesinlikle tercih edildiği arazi olarak öne çıkıyor. Bulvar Atakent eşsiz Lokasyon özellikleri ile tam bir ulaşım ağının ortasında yer alıyor. Atatürk Havalimanı'na 10 dakika, TEM otoyoluna 3 dakika uzaklıkta yer alan proje yeni açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve yapımı devam eden 3. Havalimanı projesine de son dere yakın bir konuma sahip bulunuyor. Bulvar Atakent Projesi Basın Ekspres’in hemen yanı başında Halkalı’da gerçekleştiriliyor.