Mint ile Yeni Nesil Apartmanlar İnşa Ediliyor

Mint'in, İstanbul'da E-5 ve TEM bağlantı yolu üzerinde konumlanan Mint E-5 projesi ile yeni nesil apartmanlar inşa ediliyor.
Mint ile Yeni Nesil Apartmanlar İnşa Ediliyor

Mint'in, İstanbul'da E-5 ve TEM bağlantı yolu üzerinde konumlanan Mint E-5 projesi ile yeni nesil apartmanlar inşa ediliyor.

Mint, şehrin merkezinde apartman anlayışına yepyeni bir yaklaşım getirmek için kuruldu. Modern mimarisi, yenilikçi yapısı ve kalite anlayışı ile yeni nesil apartmanlar Mint ile hayat buluyor.

Yeni Nesil Apartmanlar

Mint'in hayata geçirdiği Mint E-5 projesi İstanbul'da E-5 ve TEM bağlantı yolu üzerinde konumlandırıldı. Mint E-5 projesi 12 katlı yeni nesil şehir apartmanı olarak projelendirildi. Proje, 9 bin 50 metrekare alan üzerine inşa edildi.

Birleştirilebilen Daireler

Mint E-5 projesi kapsamında 105 adet daire ve 1 adet ticari ünite yer alıyor. Proje kapsamında, 1+1 daire şekli ve 2+1 daire şekli sunarken isteğe bağlı olarak birleştirilebilen daire alternatifleri sunuyor. Mint markası adı ile hayata geçirilen üçüncü proje Mint E-5, İstanbul E-5 ve TEM bağlantı yolu üzerinde yer alırken, şehrin merkezinde yaşamak isteyenlerin tercih ettiği ideal yapı olarak karşımıza çıkıyor.

Sahiplerinin Gereksinimlerini Karşılıyor

Mint E-5 projesi, toplu ulaşım noktalarına doğrudan bağlanarak şehir ile direkt bağlantıyı sağlıyor. Proje kapsamında yer alan iç mekanlar, konut sahiplerinin tüm gereksinimlerini karşılayarak, verimli alanlar oluşturulacak şekilde planlandı.

Mint markasının İistanbul'da hayata geçirdiği Mint E-5 projesi, Doğal güneş ışığı ve doğal havalandırma, sistemi ile doğal bir yaşam olanağı sunuyor. Her birim aynı zamanda konut sahipleri tarafından özel olarak kullanabilecek açık alanlar yer alıyor.

Örgü Şeklinde Panjur

Cephedeki metal örgü şeklinde tasarlanan ve ikinci bir cephe görünümü sunan panjurlar daire sahiplerinin mahremiyetini gizlerken aynı zamanda gün ışığını da yönetiyor. Mint E-5 projesinde ayrıca 360 derece şehir manzarasına sahip ortak alanlar proje kapsamında en özel bölgede yer alıyor.

Projenin sosyal donatı alanları arasında, fitness salonu, sinema odası, misafir odaları, aktivite odası da bulunuyor.

Bunların dışında proje kapsamında, kameralı güvenlik sistemleri, kapalı otopark ve akıllı ev sistemleri de bulunuyor.

Mint'in hayata geçirdiği Mint E-5 projesi kapsamında, ödeme koşulları henüz belirlenmedi.