NEF Kandilli Projesi 2020 Yılında Teslim Edilecek

Türkiye'nin en prestijli konut projelerine imza atan NEF yepyeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.
NEF Kandilli Projesi 2020 Yılında Teslim Edilecek

Türkiye'nin en prestijli konut projelerine imza atan NEF yepyeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Henüz ön talep toplama aşamasında olan proje geniş peyzaj alanı ve sunulan kapsamlı sosyal imkanları ile rakiplerinin önüne geçecek gibi görünüyor. Nef Kandilli Luxury Living projesi İstanbul'un en değerli bölgelerinden biri olarak kabul edilen Kandilli bölgesinde eski tuğla fabrikasının bulunduğu alana inşa edilecek.

406 Konut Şanslı Sahiplerini Bulacak


Projede toplam 406 konut yer alırken projede yeni kanunlar gereği 1+0 daire tipi yer almayacak. Buna ek olarak Nef Kandilli Luxury Living projesinde 1+1 daire tipine de yer verilmiyor. En küçük daire seçeneği 2+1 daire olarak planlanırken 3+1 daire, 4+1 daire ve 5+1 daire seçenekleri sayesinde proje ailelere hitap edecek gibi görünüyor. İstanbul Anadolu Yakası sınırları içerisinde yükselecek olan proje şimdiye kadar NEF tarafından bu bölgede yapılacak olan ikinci büyük proje olacak. Etrafında Ofiskent Sitesi, İçkale Kandilli Konakları ve Eston Kandilli Evleri gibi pek çok büyük projenin yer aldığı Nef Kandilli projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor.

Proje için şu anda ön talep toplama süreci yaşanırken bu sürecin tamamlanmasının ardından Nef Kandilli lansman çalışmaları başlatılacak. Diğer NEF projeleri fiyatları dikkate alınırsa lansman fiyatlarının oldukça iddialı olmasına kesin gözü ile bakılırken NEF Kandilli fiyatlarının lansman çalışmalarının sona ermesinin ardından proje etapları tamamlandıkça artması bekleniyor. Bu nedenle yatırımlık proje arayan kişilerin ellerini çabuk tutmaları ve lansman fiyatlarını kaçırmamaları öneriliyor. Nef Kandilli Luxury Living teslim tarihi olarak ise şu anda 2020 yılı olarak belirlenirken lansman fiyatları ile satışlar da Eylül ayında başlanacak.