Ödül İstanbul Projesi Cazip Fiyat Seçenekleri İle Satışta

İstanbul'da konut projelerinin en gözde bölgesi haline gelen Beylikdüzü bölgesinde yer alan özel projelerden biri olan Ödül İstanbul Beylikdüzü projesi yükselmeye devam ediyor.
Ödül İstanbul Projesi Cazip Fiyat Seçenekleri İle Satışta

İstanbul'da konut projelerinin en gözde bölgesi haline gelen Beylikdüzü bölgesinde yer alan özel projelerden biri olan Ödül İstanbul Beylikdüzü projesi yükselmeye devam ediyor.

Ödül İstanbul Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilirken projede dikkat çeken pek çok ayrıntı bulunuyor. Kendileri ve sevdikleri için ayrıcalıklı bir yaşam isteyen kişilere hitap eden projede sosyal pek çok özellik İstanbul'da huzurlu bir yaşam sürmek isteyen kişilere hitap ediyor.



Ödül İstanbul Nerede?


Proje hakkında en çok merak edilenlerin başında yer alan Ödül İstanbul lokasyon bilgileri ile de ilgi çekmeyi başarıyor. İstanbul Avrupa Yakası konut projeleri arasında yer alan Ödül İstanbul Beylikdüzü sınırları içerisinde yükseliyor. Beylikdüzü - Esenyurt hattında gerçekleştirilecek proje hemen E-5 yolu üzerinde yer alırken aynı zamanda metrobüs hattına sadece 100 metre uzaklıkta bulunuyor. Yine projenin yakınında alışveriş merkezi, özel okul ve kolejler, hastane ve sağlık merkezleri ile otobüs duraklarının bulunması da projenin cazibesini arttırıyor.



Ödül İstanbul Daire Fiyatları Ne Kadar?


Toplamda 8 blok üzerinde yer alacak toplam 41 katta yer alan 2 bin 683 daire ile son derece büyük bir proje olan Ödül İstanbul fiyatları ile de dikkat çekiyor. Ödül İstanbul daire planları içerisinde




  • 64 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 daire,

  • 75 metrekare büyüklüğe sahip olan 1+1 daire,

  • 95 metrekare büyüklüğe sahip olan 1+1 teras daire,

  • 121 metrekare büyüklüğe sahip olan 2+1 daire,

  • 146 metrekare büyüklüğe sahip olan 2+1 teras daire,

  • 140 metrekare büyüklüğe sahip olan 2+1 daire,

  • 102 metrekare büyüklüğe sahip olan 2+1 daire,

  • 160 metrekare büyüklüğe sahip olan 3+1 daire olmak üzere 8 farklı daire tipi yer alıyor.


Ödül İstanbul Fiyat Listesi


Ödül İstanbul projesinde yer alan daire fiyatları seçilen daire tipine ve bulunduğu kata göre değişiyor. Projede yer alan en düşük daire fiyatı 179 bin liradan başlarken en yüksek daire fiyatı ise 160 metrekarelik 3+1 daireler için uygulanan 479 bin lira olarak uygulanıyor. İstanbul'un en büyük ve en prestijli konut projeleri arasında yer alan Ödül İstanbul lokasyon avantajını iyi kullanarak İstanbullulara modern bir yaşama kavuşmalarını sağlıyor.