Ondörtüç Pendik Projesi Bahar İndirimi Devam Ediyor

İstanbul konut projeleri arasında kendisine yer bulan Ondörtüç Pendik Projesi fiyat indirimleri ile satışlarını sürdürüyor.
Ondörtüç Pendik Projesi Bahar İndirimi Devam Ediyor

İstanbul konut projeleri arasında kendisine yer bulan Ondörtüç Pendik Projesi fiyat indirimleri ile satışlarını sürdürüyor.

Özgün mimarisi ile öne çıkan Ondörtüç Pendik Projesi yaşadığınız her günü eşsiz kılacak pek çok özelliği barındırıyor. TEM Otoyolu ve Metro istasyonunun hemen dibinde yer alan proje İstanbul'un en büyük sorunu olan ulaşım sorununu çözerken şehir içi ulaşım ağlarına da oldukça yakın bulunuyor.



Projede yer alan daireler her biri 10 kattan oluşan 2 blok üzerine yayılırken toplamda 241 daire satışa sunuluyor. Bu dairelerden 36 adedi 1+1 dairelerden oluşurken, 133 adedi 2+1 dairelerden ve 72 adedi de 3+1 dairelerden oluşuyor. Bunlara ek olarak projede ayrıca zemin katlar ticari birimlere ayrılıyor ve Ondörtüç Pendik Projesi içerisinde 23 ticari birime yer veriliyor.



Hayata yeni bir yorum sloganı ile gerçekleştirilen projede şehrin içinde müstakil bir hayat sürmenize olanak sağlanıyor. İstanbul'un yükselen değeri olan Pendik ilçesinde yer alan projede 9 bin metrekarelik dev bir alana yayılan Ondörtüç Pendik yeşil bir yaşam alanı sunuyor. 24 saat güvenlik hizmeti sunulacak olan projede çocuklar için oyun alanları, yürüyüş parkurları, yüzme havuzu ve fitness salonu gibi artı pek çok özellikte bulunuyor. Şehrin içinde şehirden uzak bir yaşantı sürmek isteyen kişilere hitap eden Ondörtüç Pendik Projesi fiyat seçenekleri ile de yatırımcıların yüzünü güldürecek gibi görünüyor.



Ondörtüç Pendik Projesi fiyatları ise şöyle sıralanıyor;





  • 1+1 daireler 24 ay vadeli ödeme yapılması durumunda 253 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, indirimli peşin alımlarda uygulanan fiyat 228 bin liraya çekiliyor.


  • 2+1 daireler peşin alımlara özel indirimli olarak 93 metrekarelik dairelerde 296 bin lira, 133 metrekarelik daire tiplerinde ise 424 bin lira olarak uygulanıyor.


  • 3+1 daireler peşin alımlarda özel olarak 139 metrekarelik dairelerde 440 bin lira, 179 metrekarelik dairelerde ise 599 bin lira olarak listede yer alıyor.