Sur Yapı Topkapı Evleri Büyülüyor

Sur Yapı Topkapı Evleri için çalışmalar tüm hızı ile devam ederken avantajlı fiyatlarla proje satışları da devam ediyor.
Sur Yapı Topkapı Evleri Büyülüyor

Sur Yapı Topkapı Evleri için çalışmalar tüm hızı ile devam ederken avantajlı fiyatlarla proje satışları da devam ediyor.

Şimdi lansman çalışmalarına özel olarak Sur Yapı Topkapı fiyat listesi aşağıya çekilirken aynı zamanda kredili daire almak isteyen kişiler içinde sıfır faizli 60 ay vadeli konut kredisi kullanma imkanı sağlanıyor. Sur Yapı Topkapı Evleri için çalışmalar devam ederken projenin en geç 2019 yılının Temmuz ayı içerisinde gerçekleşmesi bekleniyor. Yani proje İstanbul'da 2019 yılında teslim edilecek projeler arasında yer alıyor.


Koç Hastanesinin hemen yakınında yer alan proje Topkapı bölgesinin kalbinde yer alan konumu ile yatırımcıların da dikkatini çekmeyi başarıyor. Lansman çalışmalarının tüm hızı ile devam ettiği Sur Yapı Topkapı Evleri için sıfır faizli konut kredisi desteği sağlanırken uzun vadeli konut kredisi kullanmak isteyen kişiler içinde düşük konut kredisi faiz oranları ile 120 ay vadeli konut kredisi veriliyor. 60 ay vadeli konut kredisi kullanmak isteyen kişilere Sur Yapı Topkapı Evleri için faizsiz konut kredisi desteği sağlanırken projeden 120 ay vadeli konut kredisi kullanmak isteyen kişiler için ise sadece yüzde 0,45 faiz oranları ile kredi kullandırılıyor.


Sur Yapı Topkapı fiyatı için uygulanan en düşük daire fiyatı 448 bin liradan başlarken en yüksek daire fiyatı ise 2.135.000 olarak uygulanıyor. Projede;




  • En küçüğü 49 metrekare, en büyüğü ise 72 metrekare olan 1+1 daireler,

  • En küçüğü 81 metrekare, en büyüğü ise 284 metrekare olan 2+1 daireler,

  • En küçüğü 120 metrekare, en büyüğü ise 346 metrekare olan 3+1 daireler,

  • En küçüğü 209 metrekare, en büyüğü ise 404 metrekare olan 4+1 daireler bulunuyor.


Toplamda 8 blokta yer alacak olan 224 dairenin satışa sunulduğu projede 29 tanede cadde mağazası yer alıyor. Son derece şık olarak tasarlanan mimarisi, peyzaj alanının son derece geniş olması, yatırımcıların tercih ettiği bir bölgede yer alması ve toplu ulaşım araçlarına olan yakınlığı projenin öne çıkan artılarından sadece birkaç tanesi olarak kabul ediliyor.