TEM Avrasya Konutları İçin Geri Sayım Başladı

Fuzul Yapı tarafından Gaziosmanpaşa ilçesinde temelleri atılan TEM Avrasya Konutları Projesi için geri sayım düğmesine basıldı.
TEM Avrasya Konutları İçin Geri Sayım Başladı

Fuzul Yapı tarafından Gaziosmanpaşa ilçesinde temelleri atılan TEM Avrasya Konutları Projesi için geri sayım düğmesine basıldı.

Türkiye’nin en güçlü marka konut üreticileri arasında yer alan ve daha önce de İstanbul Başakşehir bölgesinde tamamladığı toplu konut projeleri ile adından söz ettiren Fuzul Yapı hatırlanacağı üzere 2016 yılının Temmuz ayında TOKİ tarafından düzenlenen ihale ile TEM Avrasya Konutlarını devralmıştı. Bölgenin en büyük ve en değerli projeleri arasında yer alan sahip olduğu konum ile öne çıkmayı başaran TEM Avrasya konutları için ön talep toplama aşaması başlatıldı.

15 Binden Fazla Kişi Başvuruda Bulundu

Projede sona gelinmesi ile beraber Fuzul Yapı TEM Avrasya konutları için ön talep toplamaya başladı. Şirketin kurduğu çağrı merkezi üzerinden kısa sürede yoğunluk oluşurken 15 binden fazla ön talep toplandığı duyuruldu. Yaşanan yoğunluğa bağlı olarak kısa sürede şirketin açtığı çağrı merkezi hattı kilitlenirken projenin bu kadar başarılı olmasındaki en büyük pay ise kesinlikle projenin aile konsepti olarak tasarlanması olarak gösteriliyor.

TEM Avrasya Projesi Nerede?

İstanbul’un en hızlı gelişen ilçeleri arasında yer alan Gaziosmanpaşa ilçesinde gerçekleştirilen TEM Avrasya Projesi eşsiz lokasyonu ile yatırımlık proje arayan kişilerin de ilk tercihlerinden biri olmayı başarıyor. Gaziosmanpaşa sınırları içerisinde yer alan TEM Avrasya konutları Atatürk Hava Limanına 20 dakika, FSM Köprüsüne 10 dakika, Maslak’a 5 dakika ve metroya ise sadece 2 dakikalık mesafede yer alıyor. Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne de sadece 2 dakikalık mesafede yer alan projenin çevresinde de pek çok eğitim kurumu yer alıyor. Devlet okullarının yanı sıra özel okullarında yakın olduğu proje bu nedenle tercih edilirliğini arttırıyor.

TEM Avrasya Projesinde Konut Fiyatları Ne Kadar?

Aile projesi olarak tasarlandığı için 1+1 dairelerin yer almadığı TEM Avrasya konutlarında 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 3 farklı daire tipi sunuluyor. En düşük daire fiyatının 410 bin liradan başladığı projede en yüksek daire için belirlenen satış fiyatı ise 1 milyon 20 lira olarak uygulanıyor. Toplamda 6 bloktan oluşacak olan projede 612 daire yer alıyor.