Transform Fikirtepe Yüzde 20 İndirim Fırsatı

İstanbul'un en yaşanılır ilçelerinden biri olarak kabul edilen Kadıköy'ün kalbinde gerçekleştirilen Transform Fikirtepe için fırsatlar devam ediyor.
Transform Fikirtepe Yüzde 20 İndirim Fırsatı

İstanbul'un en yaşanılır ilçelerinden biri olarak kabul edilen Kadıköy'ün kalbinde gerçekleştirilen Transform Fikirtepe için fırsatlar devam ediyor.

Sıfır faizli 60 ay vadeli konut kredisi fırsatı ile satışların devam ettiği projede aynı zamanda peşin alımlar içinde yüzde 20 indirim yapılıyor. Kentsel dönüşüm projeleri içerisinde yer alan ve "dönüşümü başlatan güç birliği" sloganı ile temelleri atılan Transform Fikirtepe yeni nesil şehircilik yaklaşımı ile büyük beğeni topluyor.



Transform Fikirtepe Son Durum Ne?


Sorunlu kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Kadıköy Fikirtepe'de en başarılı kentsel dönüşüm projesi olarak kabul edilen Transform Fikirtepe projesinde çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. İki dev inşaat firmasının tüm kaynaklarını kullanarak iş birliği yaptığı projede vardiyalı çalışma sistemi sayesinde hiç hız kesmeden devam eden çalışmalar ile Transform Fikirtepe teslim tarihi olarak açıklanan 2018 yılının Eylül ayına kadar teslim edilmesine kesin gözü ile bakılıyor.



Transform Fikirtepe Nerede?


Proje adını da aldığı İstanbul'un Kadıköy ilçesinde yer alan Fikirtepe mahallesinde gerçekleştiriliyor. Son derece özel bir konuma sahip olan proje 2. çevre yolunun buluşma noktasında yer alırken metrobüs durağının hemen yanı başında yer alması, Kadıköy - Kartal metro hattı ve Marmaray ile de komu konumda bulunuyor. Yine Avrasya Tüneline son derece yakın olması da projeyi ulaşım açısından eşsiz bir konuma taşıyor. Deniz manzarasına sahip olan konut projeleri arasında yer alan Transform Fikirtepe Bağdat Caddesinin hemen dibinde yer alırken bir cephesi de E-5 caddesine bakıyor.



Transform Fikirtepe Fiyatları Ne Kadar?


Projede yer alan daire fiyatları metrekaresine ve dairenin yer aldığı kat ile konuma göre belirleniyor. Transform Fikirtepe fiyat listesinde yer alan dairelerin metrekare fiyatları 7 bin 600 liralık ortalama sahip olurken en düşük daire fiyatı olarak talep edilen ücret ise 331 bin lira olarak uygulanıyor. Transform Fikirtepe home office daire fiyatları için ise yapılan bir açıklama bulunmazken lansman çalışmalarına özel olarak yüzde 5 indirim fırsatı ise devam ediyor.