20 Bin TL! Antalya'da Hem Tatil Hem Yatırım Yapmak İsteyenlere Sur Yapı Tatil Evleri!

Antalya'da konut yatırımı yapmak isteyen kişilere Sur Yapı İnşaat tarafından 20 bin liradan başlayan fiyatlarla ev sahibi olma imkanı sundu!
20 Bin TL! Antalya'da Hem Tatil Hem Yatırım Yapmak İsteyenlere Sur Yapı Tatil Evleri!

Koronavirüs salgını döneminde insanların tatil tercihleri de büyük bir hızla değişirken 5 yıldızı oteller yerlerini villalara ve özel evlere bıraktı. Türkiye'nin tatil cennetleri arasında gösterilen Antalya'da, Türkiye'nin en büyük markalı konut projesi üreticileri arasında yer alan Sur Yapı özel projesini satışa sundu.

Dört mevsim tatil yapmak isteyen kişilere büyük bir fırsat sunan Sur Yapı "Tapusu Size Ait Dört Mevsim Tatil" sloganı ile satışa sunulan projede 20 bin liradan başlayan fiyatlarla ön satış avantajı sunuldu. Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesinde başvurular başladı.

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA LE 20 BİN LİRADAN BAŞLAYAN FİYATLARLA DÖRT MEVSİM TATİL İMKANI!

Satışa sunulan projede başvurular başlarken Torosların eteğindeki bol oksijenli orman havası, Aqua Park, Spa, Kumsal, Yüzme Havuzu, kadınlara özel yüzme havuzu, özel plajı ve 5 yıldızlı otel konforunda ömür boyu devremülk sahibi olma imkanı sunuyor.

20 Bin TL! Antalya'da Hem Tatil Hem Yatırım Yapmak İsteyenlere Sur Yapı Tatil Evleri!

32 bin metrekare orman alanı, kumsallı yüzme havuzu, kafe ve restoranları ile 5 yıldızlı otel kalitesinde ömür boyu tatil imkanı sunan Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk konut projesinde konut fiyatları 20 bin liradan başlarken detaylı bilgi almak isteyen kişilere destek Sur Yapı satış ofislerinden ve 444 3 770 numaralı müşteri hizmetleri telefon numarası üzerinden verilecek. Yaz mevsiminin yanı sıra Sonbahar mevsiminde de doğa gezileri ve doğa sporları gibi alternatif hizmetler de sunulacak.