2023 teslim konut projeleri arayanlara Kanal Ankara ile komşu Oksijen Oran projesi!

Türkiye'de konut fiyatlarının en çok yükseldiği illerin başında yer alan Ankara'da 2023 teslim konut projesi arayan kişiler için Oksijen Oran projesi konut fiyatları ile öne çıktı.
2023 teslim konut projeleri arayanlara Kanal Ankara ile komşu Oksijen Oran projesi!

Ankara'da konut fiyatları büyük bir hızla yükselmeye devam ederken sıfır konut almak istiyorum diyen kişilere aradıkları fırsatı Oksijen Oran konut projesi sundu. Ankara'nın 2023 teslim konut projeleri arasında yer alan dev proje cazip fiyatları ve ödeme seçenekler ile de öne çıktı. 

Kanal Ankara projesi ile komşu konumu nedeniyle dikkat çeken dev proje Türkiye'nin en büyük temalı konut projesi Altın Oran projesinin son etabı olarak hayata geçiriliyor. Değeri her geçen gün artan Oran bölgesinin en yeni projeleri arasında yer alan Oksijen Oran projesi 52 bin 600 metrekarelik dev bir yeşil alan içerisinde sadece 128 konuttan oluşuyor. 

TÜM EVLERDE GÖL MANZARASI VAR! 

Projede yer alan 128 konutun tamamı Eymir ve Mogan göllerinin muhteşem manzarasını ayaklarınıza serecek. Yeşil ve mavinin tüm tonlarını her gün pencerenizden izleme imkanı veren dev proje sahip olduğu geniş yeşil alan nedeniyle Oksijen ismini alıyor. Çalışmalarına start verilen Kanal Ankara projesine komşu konumda olan dev proje bu nedenle yatırımlık konut projesi almak isteyen kişilere de hitap ediyor. 

2023 teslim konut projeleri arayanlara Kanal Ankara ile komşu Oksijen Oran projesi!

4AC Gayrimenkul Yatırım A.Ş. şirketinin güvencesi ile üretilen projede teslim tarihi ise Aralık 2023 olarak açıklanmış durumda. 2 blokta yer alacak olan 128 adet konutun satışa sunulduğu projede fiyatlar 4 milyon TL'den başlarken satış fiyatları hakkında kesin bilgi satış ofisi tarafından müşteri temsilcisi aracılığı ile verilmektedir.