33 bin metrekare yeşil alan içinde 796 konutluk proje Rams Garden Bahçelievler!

Rams Garden Bahçelievler konut projesi İstanbul’da konut sektörüne farklı bir bakış açısı getiriyor. Rams Garden Bahçelievler konut projesinin öne çıkan özellikleri nelerdir?
33 bin metrekare yeşil alan içinde 796 konutluk proje Rams Garden Bahçelievler!

Rams Türkiye’nin önemli projelerinden olan Rams Garden Bahçelievler İstanbul’da son dönemlerde dikkat çeken konut projeleri arasında yer alıyor. Konut sektöründeki tecrübesi ile bilinen firma son 25 yılda 20 bin konut üretip teslim etmesiyle tanınıyor. Aynı firma şimdi İstanbul’un merkezi lokasyonlarından Bahçelievler’de dev bir konut projesi üretiyor.

RAMS GARDEN BAHÇELİEVLER KONUT PROJESİNİN ÖZELLİKLERİ

Yeşille iç içe bir konsepte sahip olan proje içerisinde 33.000 metrekarelik yeşil alan bulunuyor. Toplam proje alanının ise 74.500 metrekare olduğu bildirildi. 210 metre uzunluğunda bir gölete de sahip olan proje içerisinde koşu ve yürüyüş parkurları da tasarlandı. Bu açıdan sosyal olanakları geniş olan ve doğa ile iç içe bir yaşam vaat ediliyor.

Bahçelievler’in en kıymetli arazisi üzerinde projelendirilen Rams Garden Bahçelievler’in yeşil alanlarında endemik bitkiler de yer alıyor. Projede daire başına 94,5 metrekare yeşil alan düşüyor. Koru içerisinde yer alan projedeki entegre koru alanı ise 42.300 metrekareyi buluyor.

Rams Garden Bahçelievler konut projesinde 796 adet daire bulunuyor. Bu açıdan yeni bir yaşam alanı oluşturulurken dairelerin büyüklüklerinin 2+1’den başladığı ve 5+1’e kadar çıkabildiği görülüyor.

Projede insanların imkanları da oldukça önemseniyor. Bunun için bir alışveriş caddesi de tasarlanıyor. Konutlardaki sakinler tüm ihtiyaçlarını bu alışveriş caddesinden görebilecekler. Böylelikle şehrin karmaşıklığına karışmadan huzur içerisinde bir yaşam temin edilebilecek.

Rams Garden Bahçelievler projesi lokasyonu ile da dikkat çekiyor. Marmara Forum’a 9 dakika, Dünya Ticaret Merkezi’ne 15 dakika, Ataköy sahile 12 dakika, Yıldız Teknik Üniversitesi’ne 9 dakika, İstinye Üniversitesine 7 dakika mesafede bulunuyor. Avrasya Tüneli’ne 16 dakika ve 15 Temmuz Köprüsü’ne 17 dakikalık mesafede yer alan projede tüm ulaşım imkanları bulunuyor.