Ağaoğlu Maslak 1453 Ticari Üniteler Satışta! Satılık Dükkanlar İçin Ödemeler 2. Yılda Başlayacak

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi içerisinde yer alan dükkanlar satışta. Maslak 1453 dükkan fiyatları için yüzde 15 indirim yapılırken 120 ay vadeli satış başladı!
Ağaoğlu Maslak 1453 Ticari Üniteler Satışta! Satılık Dükkanlar İçin Ödemeler 2. Yılda Başlayacak

Türkiye'nin en büyük inşaat firmalarından Ağaoğlu İnşaat ile, gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketleri arasında yer alan Emlak Konut GYO ortaklığı ile hayata geçirilen Emlak Konut ortaklığı ile hayata geçirilen Maslak 1453 projesi için yeni satış ilanı yayımlandı.

Emlak Konut tarafından yayımlanan ilan kapsamında Maslak 1453 projesi kapsamında üretilen 4 bin 203 konut ile bin 56 ticari ünite arasından yeni dükkanlar hemen teslimli olarak satışa sunuldu. İstanbul'un en gözle lokasyonları arasında yer alan Sarıyer'de yer alan projede yatırım yapmak isteyenlere büyük fırsat sunuldu.

HEMEN TESLİM DÜKKANI BUGÜN SATIN AL, ÖDEMESİNE 2. YILDA BAŞLA!

Emlak Konut GYO tarafından yapılan kampanya duyurusu ile hemen teslimli olarak satılan projede yer alan dükkanlardan alan kişilere cazip seçenekler sunuldu. Maslak 1453 dükkan fiyatları ilan edilmezken ödem koşulları ise belli oldu.

Yayımlanan duyuru metnine göre satın aldığı dükkan için ödemesini peşin yapmak isteyen kişilere yüzde 15 indirim imkanı sunulacak. Ödemelerini taksitle yapmak isteyen kişilere ise yüzde 10 peşinat seçeneği sunulurken kalan tutar için ise 120 ay taksitle banka kredisiz ödeme fırsatı sağlanacak.

Ağaoğlu Maslak 1453 Ticari Üniteler Satışta! Satılık Dükkanlar İçin Ödemeler 2. Yılda Başlayacak

Yine isteyen kişilere 12 ay ertelemeli konut satışı yapılacak ve bu sayede ödemelere 2. yılda başlama imkanı tanınacak. Proje hakkında satılık daire fiyatları ve merak edilen detaylar hakkındaki bilgiler ise Emlak Konut GYO satış ofisleri ile 444 36 55 numaralı Emlak Konut GYO müşteri hizmetleri telefon numarası üzerinden verilecek.