Banka yok faiz yok Sinpaş Koru Aura yüzde 10 peşinat kalanı 72 ay taksitle satışta

İstanbul Ümraniye konut projeleri arasında yer alan Sinpaş Koru Aura konut projesinde yeni fırsat kampanyası başladı. Sinpaş Koru Aura konut fiyatları ne kadar, kaç TL, ne zaman teslim edilecek?
Banka yok faiz yok Sinpaş Koru Aura yüzde 10 peşinat kalanı 72 ay taksitle satışta

Türkiye'de satılık ev fiyatlarının en çok yükseldiği şehirler arasında ilk sırada yer alan İstanbul'da sıfır ev sahibi olmak isteyen kişilere yönelik olarak satışa sunulan Sinpaş Koru Aura konut projesi için yeni kampanya başladı. Kalan sınırlı sayıdaki stokta ki konut için başlatılan kampanyada konut kredisi, bankasız sadece yüzde 10 peşinatla 72 ay vadeli konut satışı yapılacağı ilan edildi. 

Türkiye'nin en büyük markalı konut projesi üreticileri arasında yer alan SİNPAŞ tarafından hayata geçirilecek olan dev projede şehrin merkezinde, tabiatın kucağında bir yaşam alanı için alım fırsatı sunuluyor. Konut projesinin lokasyonu da sadece oturmak için değil aynı zamanda yatırım yapmak için de fırsat arayan yatırımcılara hitap etmesini sağlıyor. 

SİNPAŞ KORU AURA KONUT PROJESİ NEREDE?

İstanbul'un Ümraniye sınırları içerisinde yer alan Koru Aura konut projesi İstanbul’un en değerli lokasyonlarından Ataşehir ve Finans Merkezi Bölgesinde yer alıyor. Geniş balkon, bahçe ve teras konsepti olarak farklı seçenekler sunulan projede 3 metre derinliğe sahip, ferah ve geniş balkonunda kendi balkon bostanınızı yaratma imkanı sunuyor. 

Metro durağına, yeni bağlantı yollarına ve köprülere yakın konumu ile dikkat çeken proje Çamlıca kulesi manzarası ile de dikkat çekiyor. İstanbul Finans Merkezi metrosuna sadece 500 mt uzaklıkta yer alan projede kalan sınırlı sayıda konut için ise yüzde 10 peşinat kalanı ise banka kredisiz 72 ay taksitle alım fırsatı sunuluyor.