Başkan Doğan'ın Final Projeleri

Nevzat Doğan Kocaeli için tamamlamayı düşündüğü final projelerinden bahsetti. Uzun yıllardır Kocaeli Belediye Başkanı olarak görev yapan Nevzat Doğan bir sonraki yerel seçimde siyaset ve belediyecilik hayatına son noktayı koyacağını açıkladı. Kocaeli Belediye Başkanı Nevzat Doğan sonraki yerel seçimde aday olmayacağı için Başkanlık döneminin final projelerini geçtiğimiz günlerde basınla paylaştı. Nevzat Doğan projeleri hakkında ayrıntılı açıklamalarda bulundu. Projeyi yakın zamanda hayata geçi
Başkan Doğan'ın Final Projeleri

Nevzat Doğan Kocaeli için tamamlamayı düşündüğü final projelerinden bahsetti.

Uzun yıllardır Kocaeli Belediye Başkanı olarak görev yapan Nevzat Doğan bir sonraki yerel seçimde siyaset ve belediyecilik hayatına son noktayı koyacağını açıkladı. Kocaeli Belediye Başkanı Nevzat Doğan sonraki yerel seçimde aday olmayacağı için Başkanlık döneminin final projelerini geçtiğimiz günlerde basınla paylaştı. Nevzat Doğan projeleri hakkında ayrıntılı açıklamalarda bulundu. Projeyi yakın zamanda hayata geçirmeyi düşünen Nevzat Doğan, bu açıklamalarında final projesi olarak bahsetti.

Projenin merkezi olan Kocaeli, final projesi ile oldukça ileri seviyeye taşınacak. Kocaeli ilinde 80 milyon liralık final projeleri yapacaklarından bahseden Kocaeli Belediye Başkanı Nevzat Doğan son döneminde icraatlarına devam edecek. Nevzat Doğan’ın final projelerinden kısaca bahsedecek olursak:

Başkan Doğan'ın Final Projeleri

  • Tarih Koridoru Projesi ile Kültür Tepesi - Kapanca sokak mevkiinde tarihi bir ambiyans oluşturulup turistlere özel cazip bir ortam sağlanması planlanıyor. Büyük bir alanda yapılacak çalışmaların sokağın tarih kokan güzel bir mekâna dönüştürecek.

  • 17 Ağustos gibi anlamlı bir tarihte açılışının yapılacağı Deprem Müzesi ve Deprem Eğitim Merkezi çalışmaları sürdürülüyor.

  • Türkiye’de yer alacak en büyük Sanal gerçeklik Küresi de 2017 yılının son aylarına doğru hizmete girecek. Uzayın derinliklerindeymiş gibi bir his uyandıran Sanal Gerçeklik Küresi ilgi çekeceğe benziyor.

  • Karaburç surlarının Kocaeli’ye hâkim ve güzel bir manzara sahip olması yönlerinden faydalanmak adına güzel bir sosyal tesis yapılacak. Tesiste İzmit Körfezi’nin rahatça panoramik olarak izlenebileceği alanlar bulunacak.

  • Bekirdere ile M. Alipaşa mahallerinde gençler için büyük bir aktivite fırsatı sunacağı düşünülen Gençlik Merkezleri kurulması çalışmalar sürüyor.

  • Uzun süredir çalışmaları sürdürülen Aquapark çok yakında tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak.

  • Gültepe bölgesinde lüks konut yapım projesi ile Kocaeli’nin en güzel mevkilerinde yüksek gelirli aileler için güzel bir alternatif oluşturuluyor.