Bodrum Konut Projeleri 2017 Fırsatları Devam Ediyor

Konut projelerinin en fazla ilgi gördüğü iller arasında yer alan Bodrum yeni konut projeleri ile de yakından takip edilmeyi sürdürüyor.
Bodrum Konut Projeleri 2017 Fırsatları Devam Ediyor

Konut projelerinin en fazla ilgi gördüğü iller arasında yer alan Bodrum yeni konut projeleri ile de yakından takip edilmeyi sürdürüyor.

Güzelliği ile pek çok şair ve ressama ilham vermeyi başaran Türkiye'nin en elit tatil merkezlerinden biri olan Bodrum sahip olduğu bu özellikleri sayesinde yatırımcıların da gözdeleri arasında bulunuyor. Bu nedenle Bodrum konut projeleri 2017 yılında da yoğun ilgi görmeye devam ederken özellikle de yazlık tarzında tasarlanan yazlıklara yoğun ilgi devam ediyor.



Bodrum Fabay Adabükü Konut Projesi


Bodrum 2018 teslimi konut projeleri arasında yer alan Bodrum Fabay evleri yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Sadece 143 şanslı ailenin satın alabileceği projede deniz manzarası ilginin artmasını sağlıyor. Fabay Adabükü Evleri için yaşanan en büyük handikap ise fiyatların Euro olarak belirlenmesi. Sürekli olarak artan Euro fiyatları ile satışa sunulan farklı daire tipleri bulunuyor. Fabay Adabükü satılık dairelerin başlangıç fiyatı olarak ise 119 bin Euro uygulanıyor. 1+1 dairelerin yanı sıra , 2+1 daire bahçe katı, 2+1 teras katı, 3+1 bahçe dubleks ve 4+1 tripleks daireler de yer alıyor. Projede aynı zamanda kendi kapalı garajı olan sonsuzluk havuzu seçenekleri sunulan ikiz villalar ve tam müstakil villalarda yer alıyor.



NEON Türbükü Satılık Daire Fırsatları Devam Ediyor


Hava limanına sadece 15 dakikalık mesafede yer alan NEON Türbükü sahile ise yürüme mesafesinde bulunuyor. Ultra lüks akıllı evler olarak tasarlanan projede yer alan satılık konutlara ait fiyat avantajları ise devam ediyor. Peşin alımlarda özel indirimler uygulanırken kredili satışlar için ise uygun konut kredisi faiz oranları seçenekleri sunuluyor. Denize sadece 50 metre mesafede yer alan projede bulunan evlerde ebeveyn banyolu yatak odaları, çamaşır kurutma makineleri ve şarap mahzeni gibi pek çok özellik sunuluyor.



Ortakent Life Evleri


Bodrum'un bir diğer tatil cenneti olan Ortakent sınırları içerisinde gerçekleştirilen Bodrum Ortakent Life evleri satılık ilanlarının hala açık olduğu projeler arasında yer alıyor. Denize 100 metre mesafede yer alan projede sınırlı sayıda daire kalırken 2+1 daireler satışa sunulmaktadır.