DAP Yapı İstanbul'da Konut Atağına Geçti: Yeni Levent Projesi İle 448 Ev Geliyor!

İstanbul'da konut projesi arayan kişilere DAP Yapı yeni projesini açıkladı. DAP Yapı Yeni Levent konut projesi fiyatları, teslim tarihi, merak edilenler...
DAP Yapı İstanbul'da Konut Atağına Geçti: Yeni Levent Projesi İle 448 Ev Geliyor!

Konut fiyatlarının rekor yükseliş gösterdiği İstanbul'da yeni konut projeleri hem ev sahibi olmak hem de gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen kişilerin radarına takılmıştı. DAP Yapı, Levent'te yeni konut projesi fırsatı arayan kişiler için yeni projesini duyurdu

DAP Yapı Yeni Levent projesi için ilk adımı attı ve dev proje için ruhsatını aldı. Yeni Levent adı verilen proje kapsamında İstanbul'un en gözde bölgeleri arasında yer alan İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M.Ayazağa Mah., 3 Ada, 74 Parsel üzerinde yükselecek olan proje kapsamında 448 konut üretilecek.

DAP YAPI YENİ LEVENT PROJESİ NEREDE?

Adını yer aldığı Levent bölgesinden alan Yeni Levent Projesi İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M.Ayazağa Mah., 3 Ada, 74 Parsel üzerinde inşa edilecek. Toplamda 236 milyon 829 bin 385 TL maliyetle hayata geçirilecek olan projede birinci etap kapsamında 448 konut üretimi gerçekleştirilecek.

DAP Yapı ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketi işbirliği ile hayata geçirilecek olan projede 24 bin 988 m2 büyüklüğe sahip olan arsa üzerinde 7 blokta 448 şanslı kişi ev sahibi olacak. Proje kapsamında ruhsat alan DAP Yapı, ÇED sürecini de başlattı. ÇED sürecinin tamamlanması ile başlaması planlanan projenin 2 senede tamamlanarak 2024 senesi içerisinde teslim edilmesi bekleniyor. Dev proje Levent'te eski polis lojmanlarının bulunduğu alanda inşa edilirken projede 1+1 daire, 2+1 daire, 3+1 daire ve 4+1 daire üretilecek.