Delta İncirli konut projesinde konut fiyatları ne kadar, belli oldu mu?

İstanbul’un seçkin konut projelerinden olan Delta İncirli nerede yapılıyor? Delta İncirli konut projesinde konutların özellikleri neler? Delta İncirli konut projesinde konut fiyatları ne kadar?
Delta İncirli konut projesinde konut fiyatları ne kadar, belli oldu mu?

İstanbul’da çok sayıda konut projesinin tamamlanması için yoğun şekilde inşaat faaliyetleri devam ediyor. Bu konut projeleri içerisinde dikkat çeken projelerden birisinin de Delta İncirli konut projesi olduğu belirtiliyor. Delta İncirli konut projesi ne durumda? Delta İncirli konut projesinde konut satışı var mı? Delta İncirlik konut projesinin öne çıkan özellikleri nelerdir?

DELTA İNCİRLİ KONUT PROJESİ HAKKINDA MERAK EDİLENLER!

Delta İncirli konut projesi Delta Proje İnşaat tarafından yapılıyor. İnşaat aşaması devam eden projede konut teslimleri için 2023’ün 2. çeyreği olarak planlama yapılıyor. İstanbul’un Bahçelievler ilçesinde yapılan Delta İncirli konut projesinin 12.624 metrekarelik bir arsa üzerinde yükseldiği belirtiliyor.

5 katlı iki blok ve 6 katlı iki blok halinde tasarlanan projede bu kısımlar konut olarak inşa edilecek. Delta İncirli projesinde bir de otel olarak planlanan bir blok bulunuyor. Bu beşinci blok 6 katlı olarak planlandı ve otel için kullanılabilecek. Salt konut projesi olmayan Delta İncirli kompleks bir proje olarak ön plana çıkıyor.

Delta İncirli projesinin içerisinde 96 adet daire ile 50 adet dükkan yer alıyor. Ayrıca yapılan otel bloğunda ise 130 oda ve 260 yatak kapasitesi bulunuyor. Çevreye uyumlu bir proje olan Delta İncirli’nin dış cephesi saydam bir kabuk ile kaplandı. Ayrıca proje içerisinde kapalı otopark, süs havuzları, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları, spor merkezi ve daha kapsamlı sosyal donatılar yer alıyor.

İstanbul’un Bahçelievler ilçesinde yapılan Delta İncirli konut projesi çok işlek bir lokasyona sahip. Eski Coca Cola fabrikası olarak bilinen arsada yapılan proje sadece arazi açısından bile çok değerli. Delta İncirli projesinin Avrasya Tüneli’ne 20 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 29 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 22 km mesafede olduğu belirtiliyor.

Delta İncirli konut projesi ile alakalı olarak herhangi bir fiyat bilgisi bulunmuyor. Satış ile alakalı olarak duyurular için Delta Proje İnşaat’ın duyurularının takip edilmesi gerekiyor.