Emerald Grand Deluxe projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daire fiyatları ne kadar?

Antalya’nın önemli konut projelerinden birisi olarak gösterilen Emerald Grand Deluxe projesine dair detaylar merak ediliyor. Emerald Grand Deluxe projesinde daire fiyatları ne kadar? Emerald Grand Deluxe konut projesi ne zaman teslim edilecek?
Emerald Grand Deluxe projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daire fiyatları ne kadar?

Türkiye’de konut projeleri oldukça önemli bir noktaya geldi. Yeni konut projelerinde başlangıçların inşaat maliyetlerinden dolayı sıkıntılı olmasından dolayı mevcut projeler için yoğun talep gösteriliyor. Antalya 2022 yılında emlak sektörünün yıldızı en çok parlayan kentlerinden birisi oldu. Özellikle yabancıya konut satışında İstanbul ile kafa kafaya yarışan Antalya’da yapılan Emerald Grand Deluxe konut projesi büyük ilgi görüyor.

EMERALD GRAND DELUXE KONUT PROJESİNİN MERAK EDİLEN ÖZELLİKLERİ

Toroslar İnşaat tarafından yapılan Emerald Grand Deluxe konut projesinde inşaat aşaması 2020 yılında başladı. Antalya’da inşa edilen proje Alanya ilçesinde Avsallar’da bulunuyor. Rezidans daireler şeklinde tasarlanan proje lüks bir yaşam ve inşaat kalitesi vaat ediyor. 144 adet 1+1, 64 adet 2+1 ve 26 adet da dubleksten oluşan proje oldukça konforlu bir yaşam alanı sunuyor.

Çok cazip bir lokasyonda inşa edilen proje Antalya’nın en iyi plajlarından birisi olarak gösterilen Fuğla plajına 1200 metre, Avsallar merkeze ise 800 metre uzaklıktadır. 4 blok olarak tasarlanan proje Antalya hava limanına 90 km, Alanya Gazipaşa hava limanına 60 km ve Alanya merkeze ise 23 km uzaklıktadır.

Emerald Grand Deluxe konut projesinde bulunan konutların fiyatları da merak ediliyor. İnternette yer alan bilgilere göre 1+1 67,5 metrekarelik rezidansların fiyatları 2,7 Milyon TL’den başlıyor. 2+1 88,5 metrekare büyüklüğündeki daireler için ise 3 Milyon 645 Bin TL’den başlayan fiyatlar olduğu bildirildi. 157 metrekarelik 3+1 daireleri satın almak isteyenler ise en az 5,5 Milyon TL’yi gözden çıkarmaları gerek. Konut fiyatlarının çok değişken olmasından dolayı güncel fiyatlar için firma ile iletişime geçerek bilgi almak yararlı olacaktır.