Emlak Konut Çınarköy Evleri lansman fiyatları avantajıyla şimdi satışta!

Emlak Konut GYO kalitesi ve güvencesi altında İstanbul Çekmeköy konut projeleri kategorisinde yer alan Çınarköy Evleri için satışlar başladı.
Emlak Konut Çınarköy Evleri lansman fiyatları avantajıyla şimdi satışta!

Türkiye'de konut fiyatları büyük bir hızla yükselmeye devam ederken satılık ev fiyatlarının en çok yükseldiği illerin başında İstanbul ilk sırada yer almıştı. İstanbul'da yükselen konut fiyatlarını kırmak için yeni konut üretimi büyük önem taşırken Emlak Konut GYO tarafından Çınarköy Evleri konut projesi için başvurular alınmaya başlandı. 

Hem ev sahibi olmak hem de İstanbul'da konut yatırımı yapmak isteyen kişilere hitap edecek olan Çınarköy konut projesi için yapılan resmi açıklama ile başvuruların başladığı ilan edildi. Peki, Emlak Konut Çınar Köy konut projesi nerede, daire satış fiyatları ne kadar, kaç TL?

EMLAK KONUT ÇINARKÖY KONUT PROJESİ NEREDE?

İstanbul konut projeleri kategorisinde yer alan Çınarköy konut projesi, İstanbul'un en değerli bölgeleri arasında gösterilen Çekmeköy'de yer alıyor. 138 bin metrekare büyüklüğe sahip olan dev bir alanda kurulacak olan projede cinarkoy.emlakkonut.com.tr1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri satışa sunulacak. 

EMLAK KONUT ÇINARKÖY KONUT PROJESİ 1+1 - 2+1 - 3+1 - 4+1 DAİRE FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL?

Emlak Konut GYO tarafından satışa sunulan konut projesi için satış fiyatları lansman dönemine özel olarak düşük seviyelerde yer alırken fiyatlar için destek satış ofisi ve Emlak Konut müşteri hizmetleri telefon numarası olan 444 36 55 üzerinden veriliyor. Projede toplam 1915 adet konut satışa sunulurken yine 56 adet ticari ünite de kapsam içerisinde yer alıyor.