Emlak Konut GYO Çekmeköy ve Avcılar Projeleri İçin Ön Talep Başvurusu Başladı!

Türkiye'nin en büyük GYO'ları arasında gösterilen Emlak Konut yeni konut projeleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor.
Emlak Konut GYO Çekmeköy ve Avcılar Projeleri İçin Ön Talep Başvurusu Başladı!

Ev sahibi olmak isteyen kişilere konut kredisiz taksitle ev sahibi olma imkanı sunan Emlak Konut GYO yeni kampanyalarını açıklamaya devam ediyor. Bir yandan yapımı tamamlanan ve inşaat süreci devam eden projeler için duyurular yayımlamaya devam eden Emlak Konut GYO bir yandan da yeni konut projeleri için ön talep duyuruları gerçekleştiriyor.

Bu duyurulardan biri de Emlak Konut GYO bünyesinde yapılacağı açıklanan Emlak Konut Çekmeköy konut projesi ve Emlak Konut Avcılar konut projesi içni yayımlandı. Bu iki projede ön talep başvuru formu üzerinden ev satın alma başvurusu yapan kişilere indirimli fiyat ve avantajlı ödeme seçenekleri sunuldu.

EMLAK KONUT ÇEKMEKÖY KONUT PROJESİ İÇİN ÖN TALEP BAŞVURU EKRANI AÇILDI, !

Adını aldığı Çekmeköy ilçesi sınırları içerisinde yükselecek olan Emlak Konut GYO Çekmeköy konut projesi 264 bin metrekarelik dev bir yeşil alana sahip bulunuyor.

Yaklaşık 2 bin adet konutun inşa edileceği olan projenin toplam arsa alanı ise 710 bin metrekare olarak açıklandı.

Emlak Konut GYO Çekmeköy ve Avcılar Projeleri İçin Ön Talep Başvurusu Başladı!

EMLAK KONUT AVCILAR PROJESİ İÇİN BAŞVURU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Küçükçekmece Gölü'ne komşu konumda yer alan Avcılar Emlak Konut projesi kapsamında yaklaşık 3 bin konutun inşa edileceği duyuruldu. Toplam arsa alanı 1 milyon 783 bin metrekare olarak açıklanırken TEM'e sadece 8 km. uzaklıkta yer elan proje gelişmekte olan merkezi lokasyonda başarılı bir konut yatırımı yapmak isteyen kişilere de hitap ediyor.