Emlak Konut Şile İhalesinin İkinci Oturumu 20 Temmuz'da

İstanbul Şile ilçesi Çavuş mahallesi için yapılacak olan ikinci oturumun tarihi belirlendi. Emlak Konut, İstanbul'un Şile ilçesi Çavuş mahallesindeki arazi için arsa karşılığı gelir paylaşımı ihalesinin ikinci oturumunu 20 Temmuz Perşembe günü saat 14.30'da yapacak. İhalenin ilk oturumu 13 Temmuz Perşembe günü 14.30'da yapılmıştı. İkinci oturum pazarlık ve açık arttırma şeklinde olacak. İlk ihaleden de hatırlarsınızki 28.11.2007 tarihinde kurulmuş olan İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.
Emlak Konut Şile İhalesinin İkinci Oturumu 20 Temmuz'da

İstanbul Şile ilçesi Çavuş mahallesi için yapılacak olan ikinci oturumun tarihi belirlendi.

Emlak Konut, İstanbul'un Şile ilçesi Çavuş mahallesindeki arazi için arsa karşılığı gelir paylaşımı ihalesinin ikinci oturumunu 20 Temmuz Perşembe günü saat 14.30'da yapacak. İhalenin ilk oturumu 13 Temmuz Perşembe günü 14.30'da yapılmıştı. İkinci oturum pazarlık ve açık arttırma şeklinde olacak. İlk ihaleden de hatırlarsınızki 28.11.2007 tarihinde kurulmuş olan İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. arsa için ihaleye katılan tek talipti.

Emlak Konut Şile İhalesinin İkinci Oturumu 20 Temmuz'da

İdealist Gayrimenkul Ortaklığı A.Ş. emlak konut için 7 milyon 500 bin liralık teklifte bulundu. Emlak Konut Şile Çavuş arsası hakkında bilgi verecek olursak; arsa yaklaşık 18 bin metrekare büyüklüğünde ve arsanın ticari , turizm , konut alanlarında kullanılacağı da imar planları arasında.

14 bin 895 metrekaresi turizm alanı 3 bin 38 metrekaresi ise konut+ticaret alanı olarak kullanılacağı yine planlarda yer alıyor.

Perşeme günü gerçekleşecek olan ikinci ihalede sonucu belirleyecek olan mali teklifler alınacak. Şimdi ise tüm gözler 20 Temmuz'daki ihalede.Emlak Konut Şile İhalesinin İkinci Oturumu 20 Temmuz'da